Relationer

Här hittar du allt om relationer. Allt du vill veta om kändisrelationer, relationstips, sex och mycket mer. 

Stämningsfull sång, personliga tal och en avspänd Nobelpristagare. Under fredagen besökte Jon Fosse Rinkeby bibliotek i Stockholm.
igår 20:36
Rysslands president Vladimir Putin hyllar relationen till Iran under ett möte med den iranske presidenten Ebrahim Raisi i Moskva.
2 dagar sedan 12:18
Fossefeber är kanske att ta i, men Fossefest blir det. Årets Nobelpristagare i litteratur är uppriktig glad, men tänkte först inte komma till Stockholm. Jag gruvar mig väldigt och är fruktansvärt nervös, säger han.
1 Dec, 06:16
"Alvsex" kallas genren ofta lite nedsättande. Men romantasy-litteraturen, som kombinerar romance och fantasy, har blivit enorm på Tiktok. Det nya dragplåstret Rebecca Yarros lockar nu miljontals läsare.
30 Nov, 10:12
En bra förskola är viktig för att motverka utanförskap och segregation, enligt Skolinspektionen. Men en ny rapport från myndigheten visar att 17 av 30 granskade förskolor i socioekonomiskt utsatta områden behöver utveckla kvaliteten.
29 Nov, 17:24
Solen skiner på de svenska fotbollsdamerna, men det är bara tillfälligt. På fredag är prognosen dystrare – i dubbel bemärkelse. Det är frustrerande när det inte ligger i ens egna händer längre, säger Evertons Nathalie Björn inför ödesmatchen mot Schweiz.
25 Nov, 19:42
Medan det dödliga våldet från en manlig partner mot vuxna kvinnor minskar ligger våldet på oförändrad nivå när det gäller unga, visar en ny rapport. Det är en sårbar grupp, säger forskaren Shilan Caman.
23 Nov, 19:20
Läkare varnar för att allt fler unga missbrukar lustgas – som vid långvarig användning kan leda till förlamning. Det är katastrof för dem, säger neurologen Magnus Johnsson. Nya siffror från CAN visar samtidigt att 14 procent av gymnasietvåorna någon gång testat gasen.
21 Nov, 06:22
Människor som träffar nära och kära ofta och som deltar i aktiviteter tillsammans med andra lever längre, visar en brittisk studie.
20 Nov, 16:00
Ryska idrottare är utestängda i många idrotter. Ryssland svarar nu med ett eget mini-OS direkt efter Paris-spelen nästa sommar. Det reagerar IOK-basen Thomas Bach skarpt på: Rysslands regering ska hålla politiserade spel. Idrottens självständighet är hotad, säger han.
13 Nov, 05:56
Vilken framtid världen går till mötes avgörs till stor del av vilken väg utsläppsjättarna Kina och USA väljer. När deras presidenter snart möts kommer säkert den globala uppvärmningen att tas upp, tror professor Björn-Ola Linnér. I en tid av ökade spänningar har klimatfrågan varit en plattform för dialog.
9 Nov, 10:02
"Svindel" – ett nyskrivet drama av Sara Stridsberg baserat på hennes roman "Kärlekens Antarktis" – får urpremiär på Dramaten i Stockholm. I vår spelas även Lorca, Ibsen samt "Liv och Död Strömqvist".
8 Nov, 17:26
Rysslands president Vladimir Putin hyllar de stärkta militära banden till Kina, i samband med att han tagit emot en kinesisk toppgeneral i Moskva.
8 Nov, 06:04
I pandemins Los Angeles försöker fotografen Alexander och hans flickvän Luna försörja sig på erotisk konst, men bristen på pengar gör dem alltmer desperata. Svenske Kristoffer Viita romandebuterar med en hårdkokt LA-thriller, ljusår från skandinaviskt lagomliv.
7 Nov, 16:53
Nordnets ekonom Frida Bratt delar sina bästa tips för hur du överkommer utmaningarna kring att prata pengar med din partner.
6 Nov, 07:02
Ljuba Jakumtjuk skriver fram aprikosträden i det krigshärjade Ukraina. Hennes dikter om krig handlar även om kärlek och lek. Vi måste skapa en litteratur som inte är traumatiserad, vi måste också skriva in lite godhet, säger hon.
4 Nov, 17:14
Den brittiske komikern och skådespelaren Russell Brand anklagas för att sexuellt ha ofredat en kvinnlig statist under inspelningen av filmen "Arthur" i USA. En stämningsansökan lämnades i fredags in till en domstol New York.
1 Nov, 18:56
Israel har passerat en gräns, slår Norge fast. Landet väljer en annan diplomatisk väg än sina nordiska grannar med hänvisning till en risk för dubbla måttstockar. Sveriges hållning väcker viss förvåning på andra sidan gränsen.
31 Okt, 19:56
Nordiska rådets musikpris går till folkmusikern, sångaren och låtskrivaren Maija Kauhanen från Finland.
31 Okt, 18:28
Martí Cifuentes och assistenten Xavi Calm har lämnat Hammarby för att omedelbart ta över som tränare i Queens Park Rangers. Nu är det klart vem som leder klubben i allsvenskans två avslutade omgångar: Abel Lorincz.
1 2 3 4 ... 39