Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood.
Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood. - Foto: Scanpix/AP Photo/Giuseppe Aresu/file/Joel Ryan/Charles Sykes/Matt Sayles

Fejkfrieri, blodigt uppträdande & död stjärna

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Då och då dyker det upp kravlistor på vad stjärnorna begär när de är ute på turné. Nu är ännu en ute. Det blir ingen show för Nicki Minaj om hon inte får perfekt tempererat vatten och allt det här.

Demi Moores kollaps fortsätter att förbrylla, vad var det egentligen som gjorde att Moore gick in i väggen, och vad var det för narkotika hon tog natten då hon fördes akut till sjukhus. Här har du hela historien.

Plötsligt började det rinna något rödbrunt ner från Christina Aguileras ben under ett framträdande. Vad var det egentligen, dålig spray tan eller en för liten tampong?

Veckans förlovning

Det blev en hel del snack om den före detta Baywatch-stjärnan David Hasselhoff förlovat sig eller inte efter att han publicerat de här bilderna på Twitter. Ena sekunder var det ett skämt, den andra var det allvar.
 

Veckans småsnack

Madonna har gjort en hel del i sin karriär, för att vara en eventuell förlaga till både Lady Gaga och många andra stora stjärnor. Ändå säger hon att det uppträdande hon ska göra i dag är det största hon någonsin gjort, eller kommer att göra. Madonna ska nämligen uppträda i pausen av Super Bowl, den mest sedda tevesändningen i hela USA. Hon gör det bland annat tillsammans med Nicki Minaj och LMFAO.

Kommer du ihåg spelet Twister? En fot på rött, en handflata på grönt? Nu ska Britney Spears göra spelet modernt igen - med en mer dansant version av det klassiska spelet.

Leslie Carter, syster till Aaron och Nick Carter, gick bort i veckan. Uppgifterna går isär, men TMZ uppger att det kan vara droger inblandade. Nick, känd från Backstreet Boys, lät ändå meddela att han fortsätter sin turné - för att hedra sin syster.

Katy Perry ska gå i Justin Biebers fotspår och spela in en liknande biofilm som Bieber medverkade i förra året. Konsertfilmen ska redan vara inspelad, men man vill även lägga till material från Perrys barndom. Om allt går som det ska kommer filmen gå upp på bio i sommar.

Kim Kardashian går vidare - och hon gör det med hjälp av sexiga bilder på sig själv. Kris Humphries är ett minne blott.

Helvetet för Lindsay Lohan verkar aldrig ta slut. Nu har hon precis flyttat ut ur sitt hus - efter att en stalker dykt upp och vägrat lämna henne ifred. Ryktet säger att LiLo styr skutan mot New York.

Om du trodde at Keira Knightley var en pryd tjej så hade du fel, här smiskas hon i den nya sexfilmen.
 

Veckans bonus

Det finns en hel del svenska stjärnor som lyckats i Hollywood. Är du nyfiken på hur deras karriärer såg ut innan de blev stora internationella namn? Läs mer om Noomi Rapace, Peter Stormare och Stellan Skarsgård här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!