Förhoppningsvis kommer skönheten på fötter snart.
1 av 3
Förhoppningsvis kommer skönheten på fötter snart. - Foto: Charlotte Brunzell/All Over Press
Bland annat skriver bloggaren och Stockholms-profilen att hon drömt mardrömmar om döda bebisar.
2 av 3
Bland annat skriver bloggaren och Stockholms-profilen att hon drömt mardrömmar om döda bebisar.
Anna Hibbs berättar om det hon tvingats gå igenom.
3 av 3
Anna Hibbs berättar om det hon tvingats gå igenom. - Foto: Eero Hannukainen/All Over Press

Berättar om missfallet: "Drömmer om döda bebisar och foster"

Anna Hibbs berättar om den tuffa tiden efter missfallet. – Jag har drömt så mycket mardrömmar. Mardrömmar om döda bebisar och foster. Det har varit vidrigt, skriver hon i sin blogg.


Mer om Anna Hibbs

Hibbs har tidigare skrivit om de sexuella övergrepp hon utsattes för som 5-åring, i syfte att hjälpa andra. Hon dömdes nyligen för narkotikasmuggling. Hon dömdes till villkorlig dom – 50 timmar samhällstjänst, efter att hon beställde insomningstabletter på nätet.

Läs Nyheter24:s Quetzala Blancos intervju med Anna Hibbs här.

För några veckor sedan fick Anna Hibbs, 26, ett missfall. Graviditeten var inte planerad och något fick fel. En händelse som tagit hårt på den unga bloggaren.

"Rädslan att man aldrig kommer kunna få barn. Jag gjorde en abort för några år sedan, och rädslan finns där att på grund av den har jag sabbat alla framtida chanser att kunna bli gravid igen", skriver bloggaren om sitt val att behålla barnet. Även om det kom plötsligt.

Efter beskedet lever bloggaren med påfrestande drömmar om det hon tvingats gå igenom.

"Jag har drömt så mycket mardrömmar. Mardrömmar om döda bebisar och foster. Det har varit vidrigt", skriver 26-åringen öppenhjärtigt.

Arga läsare

Hibbs läsare var inte sena med att rasa mot bloggaren val att behålla barnet - men fick snart svar i ett nytt inlägg.

"Hur kan man vara så kall att man kommenterar att jag är en för jävlig människa som ens funderade på att behålla barnet när jag är så förvirrad och har ett sånt ostabilt liv?" Skriver bloggaren upprört och fortsätter:

"Tycker det är ett jävla tjat om hur man "ska" vara för att kunna uppfostra ett barn "rätt". Alla har olika förutsättningar, men det brukar ju bli ganska okej i de flesta fall ändå. Så länge man har en någorlunda stabil ekonomi förstås", avslutar hon bestämt.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

2 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.