Kazoo - ny bloggare på Nyheter24

Nya bloggstjärnan Kazoo ska göra kaoz med Nyheter24-läsarna.


Kazoo i Partaj!

Kan du inte få nog av den blonderade Kazoo? Lugn. Den 18 mars har "Partaj" säsongspremiär på Kanal5. Då får du se betydligt mycket mer av den kontroversiella bloggaren.

Vad vill du med ditt bloggande?

- Jag vill glädja alla mina fans som följer det jag skriver varje dag. Jag är största bloggkändisen i Sverige och jag har bloggat hårt för att ta mig till toppen. Jag är liksom Kazoo med hela svenska folket som står bakom mig och mitt bloggande och bara älskar mig.

Vilka bloggar följer du? Vilka bloggare har du svårt för?

- Jag följer inga andra bloggare, jag har inte tid att läsa vad vanlisar har för sig på dagarna. Men jag tycker att det finns många som försöker kopiera mitt unika sätt att blogga på. Jag uppdaterar hela tiden jag skriver säkert 100 gånger per dag och har bilder på mina outfits och så och om mina hemliga samarbeten och det vet jag andra som försöker härma men jag vill inte ha några bloggbråk så jag säger inte vilka som försöker härma, som Dessie och Rosanna Charles och så. Jag vill inte nämna deras namn offentligt.

Vad gör du om dagarna?

- Vi storbloggare har väldigt hektiska scheman, jag brukar publicera mina scheman i bloggen varje vecka så att ni vanlisar ska förstå hur stressigt det är att vara storbloggare. Ofta är det hemliga möten på dagarna och då blir det liksom tider man ska passa och sedan har jag designsamarbeten och kollektioner som jag designar och det är ganska jobbigt faktiskt och sen fotograferingar och jag brukar ställa upp på bilder med mina fans ganska ofta och det tar tid så jag har inte så mycket tid över faktiskt, sådär som ni vanlisar har.

Var hittar vi dig på en fredagskväll?

- Jag är oftast där andra kändisar är, för det är så jobbigt med alla vanlisar och fans som vill ta kort med mig. Det vill inte kändisarna lika ofta men det händer ju också att jag får ta kort med andra kändisar för att de inte träffar så stora kändisar som jag varje dag. Så jag vill helst inte säga var jag brukar gå någonstans för då kommer det så många vanlisar dit. Men på typ Brinkenstjärnas hemsida tror jag det finns datum för vilka krogar vi åker till vilka dagar, som förra veckan var jag i Borlänge och så.

Vilken är den mest avtändande raggningsreplik du hört?

- Tjena kexet, står du här och smular? Var det en kille som sa till mig en gång och jag bara what? För jag menar, det är ju en massa fett i kex och han såg ju hur smal jag är va, så han borde ju ha förstått att jag är en tjej och inget kex. Men många killar fattar inte och så ser dom så dåligt har jag märkt, för de måste stå jättenära och titta liksom neråt för att kunna se någonting.

Den var riktigt dålig. Vilken är den sämsta raggningsreplik du själv levererat?

- Jag behöver aldrig ragga på killar, jag är ju Sveriges största bloggare. Så jag dejtar inte vanlisar, ofta dejtar jag hemliga killar, sådana som är pixlade så att man inte ska se vilka dom är för man får respektera om dom vill vara anonyma i bloggen men jag går i alfabetisk ordning och ger smeknamn på dom, typ ”A” ”B” och nu är jag på ”C”. Sen är jag lite osäker på vilken bokstav som kommer efter det, så jag har inte bytt kille på jättelänge. Men dom är också kändisar som jag dejtar eller i alla fall inte vanlisar.

Vad ska du göra i sommar?

- Jag har väldigt många resor inplanerade. Jag ska lyxkryssa bland annat, och så blir det tennisveckan i Bålsta som vanligt. Men allt det kan man följa på bloggen, jag bloggar om alla resor jag gör så ni får se hur det är att resa när man är kändis, för det är inte som att resa som vanligt.

Vad är det pinsammaste du gjort?

- Jag tycker inte jag gör så många pinsamma saker, det är mest vanlisar som gör pinsamma saker när de ser mig, det är många som svimmar och så.

Var reser du helst utomlands?

- Gotland.

Läs bloggen här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

1 timme sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

1 timme sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.

Träföremålet som räddade Rose i "Titanic" har sålts

igår 22:42
Ett flytande träföremål spelar en avgörande roll i slutet av storfilmen "Titanic", där skådespelarna Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i rollerna som Jack och Rose försöker att hålla sig vid liv i det iskalla vattnet.