Carola Häggkvist.
1 av 2
Carola Häggkvist. - Foto: Dan Hansson / SvD / SCANPIX
Calle Schulman låtsades vara Carola i ett sms till Se & Hör.
2 av 2
Calle Schulman låtsades vara Carola i ett sms till Se & Hör. - Foto: Henrik Montgomery / SCANPIX

Schulman låtsades vara Carola - lyckades

Calle Schulman utgav sig för att vara Carola Häggkvist i senaste numret av Se & Hör.


SMS:et

"Hej Carola! Jag samlar gratulationer från kändiseliten till Daniel och Victoria. Exempel: Thomas di Leva: Många gratulationer och kramar till er! Jag önskar er all lycka och kärlek till det nya livet!

Vore toppen om du kan medverka; kort och personlig hälsning. Vi försöker få kontakt under em och kvällen. Deadline 21:30."

Källa: Dagens Media

I senaste numret av tidningen Se & Hör har Carola Häggkvist gratulerat kronprinsessan Victoria och prins Daniel till födseln av den nya tronarvingen.

”Varma gratulationer och må Gud fader allsmäktig över allt levande på jorden låta sitt ansikte lysa över hela familjen", uppges hon hälsa.

Men det är Calle Schulman som har skrivit hälsningen. Och låtsats vara Carola Häggkvist. Av misstag skickade Se & Hörs reporter sms:et till Calle.

– Han är skitförbannad på Calle Schulmans tilltag. Calle har svarat i Carolas namn, säger Carina Löfkvist, chefredaktör på Se & Hör, till Nyheter24.

Ber om ursäkt

Även om Carina Löfkvist tycker att buset får stå för Calle Schulman medger hon att det är fel från tidningens sida.

– Ja, jag kan bara be om ursäkt. Det är tråkigt för läsarnas skull och tråkigt för frilansaren som gjort det här, säger hon.

"Skulle skoja lite med dem"

För Dagens Media kommenterar Calle Schulman tilltaget.

– När jag fick sms:et tänkte jag att fan om man inte skulle skoja lite med dem. Jag valde att följa det kristna spåret men frågan var ju hur långt jag vågade gå innan de stekte det.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!