Onsdag 19 Jan
Stockholm

Kändisarnas mardröm – sexbilder och sms på nätet

1 av 16
2 av 16
3 av 16
4 av 16
5 av 16
6 av 16
7 av 16
8 av 16
Twilightstjärnan Ashley Greene har tagit avslöjande bilder på sig själv som snabbt spreds över internet.
9 av 16
Twilightstjärnan Ashley Greene har tagit avslöjande bilder på sig själv som snabbt spreds över internet. Foto: ALL OVER PRESS
10 av 16
11 av 16
12 av 16
13 av 16
14 av 16
15 av 16
Scarlett Johansson fick bilder på sin nakna kropp läckta över hela nätet.
16 av 16
Scarlett Johansson fick bilder på sin nakna kropp läckta över hela nätet. Foto:

Mad Men-stjärnan Christina Hendricks har blivit utsatt för en hackerattack. Här är andra kändisar som råkat ut för läckta sexbilder.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

HOLLYWOOD. En smaskig skandal kan få fart på en trög karriär i Hollywood. Men kändisarna största mardröm är trots det att deras privata sexbilder eller ångande heta sms i mobilen ska läcka ut.

Fråga bara Kanye West, Rihanna, Vanessa Hudgens, Miley Cyrus och Kim Kardashian.

– Det var förödmjukande och pinsamt, speciellt att min mamma såg bilderna, det var trots allt två dagar innan mors dag, sade Rihanna till BBC efter att hon blivit utsatt för ett mobilläckage.

Och nu har (o)turen kommit till Mad Men-stjärnan Christina Hendricks, 36.

– Det är de digitala läppstiftet på kragen, kreditkortsräkningen som man glömde gömma från sin partner, skrev krönikören Laura M Holson i tidningen New York Times kort efter att Tiger Woods älskarinnor delat med sig av hans sexiga sms.

Att hacka superkändisars mobiltelefoner är inget brott som hanteras med silkeshandskar i USA. FBI kopplade in det tunga artelleriet i jakten på den hackare som tog sig in i Scarlett Johansons mobiltelefon och läckte nakenbilder på stjärnan. 

Hackaren, en man i 35-årsåldern, riskerar ett fängelsestraff på upp till 121 år. Känns ju värt.

Vilka kändisar har drabbats av läckta bilder? Spana in stjärnorna i bildspelet ovan - klicka på pilarna. OBS! Varning för känsliga bilder i bildspelet!

Kommentera
Kopiera länk
Dela