1 av 16
- Foto: All Over Press
2 av 16
3 av 16
4 av 16
5 av 16
6 av 16
7 av 16
8 av 16
Twilightstjärnan Ashley Greene har tagit avslöjande bilder på sig själv som snabbt spreds över internet.
9 av 16
Twilightstjärnan Ashley Greene har tagit avslöjande bilder på sig själv som snabbt spreds över internet. - Foto: ALL OVER PRESS
10 av 16
11 av 16
12 av 16
13 av 16
14 av 16
15 av 16
- Foto: All Over Press
Scarlett Johansson fick bilder på sin nakna kropp läckta över hela nätet.
16 av 16
Scarlett Johansson fick bilder på sin nakna kropp läckta över hela nätet.

Kändisarnas mardröm – sexbilder och sms på nätet

Mad Men-stjärnan Christina Hendricks har blivit utsatt för en hackerattack. Här är andra kändisar som råkat ut för läckta sexbilder.


HOLLYWOOD. En smaskig skandal kan få fart på en trög karriär i Hollywood. Men kändisarna största mardröm är trots det att deras privata sexbilder eller ångande heta sms i mobilen ska läcka ut.

Fråga bara Kanye West, Rihanna, Vanessa Hudgens, Miley Cyrus och Kim Kardashian.

– Det var förödmjukande och pinsamt, speciellt att min mamma såg bilderna, det var trots allt två dagar innan mors dag, sade Rihanna till BBC efter att hon blivit utsatt för ett mobilläckage.

Och nu har (o)turen kommit till Mad Men-stjärnan Christina Hendricks, 36.

– Det är de digitala läppstiftet på kragen, kreditkortsräkningen som man glömde gömma från sin partner, skrev krönikören Laura M Holson i tidningen New York Times kort efter att Tiger Woods älskarinnor delat med sig av hans sexiga sms.

Att hacka superkändisars mobiltelefoner är inget brott som hanteras med silkeshandskar i USA. FBI kopplade in det tunga artelleriet i jakten på den hackare som tog sig in i Scarlett Johansons mobiltelefon och läckte nakenbilder på stjärnan. 

Hackaren, en man i 35-årsåldern, riskerar ett fängelsestraff på upp till 121 år. Känns ju värt.

Vilka kändisar har drabbats av läckta bilder? Spana in stjärnorna i bildspelet ovan - klicka på pilarna. OBS! Varning för känsliga bilder i bildspelet!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Väskförbud stoppar konserter med picknick

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.