Rodney Da Silva kunde satsat på en karriär som porrskådis.
1 av 4
Rodney Da Silva kunde satsat på en karriär som porrskådis. - Foto: FAKSIMIL TV11
Kort därefter lämnade hon huset frivilligt.
2 av 4
Kort därefter lämnade hon huset frivilligt. - Foto: DANIEL OHLSSON/TV4
Joakim Berg och Hannah Widerstedt planerar att spela in en porrfilm tillsammans. Något du skulle se?
3 av 4
Joakim Berg och Hannah Widerstedt planerar att spela in en porrfilm tillsammans. Något du skulle se? - Foto: Patrik Österberg/All Over Press/DANIEL OHLSSON/TV4
Joakim Berg är mer känd som "Jockiboi" och säger till Nyheter24 att det handlar om mycket pengar och därför vill han inte berätta allt för mycket om det nya projektet de fått förslag om.
4 av 4
Joakim Berg är mer känd som "Jockiboi" och säger till Nyheter24 att det handlar om mycket pengar och därför vill han inte berätta allt för mycket om det nya projektet de fått förslag om.

Nu ska Widerstedt och Jockiboi göra porr

Nu slår dokusåpastjärnorna Hannah Widerstedt och Joakim "Jockiboi" Berg sina omtalade kroppar ihop. Resultatet blir en välbetald porrfilm.


Vem är Jockiboi?

Joakim "Jockiboi" Berg slog igenom i dokusåpan "Kungarna av Tylösand" och var senast aktuell i dramaserien "Den sista dokusåpan", som visats på TV6. Inte minst har han blivit känd för sin provocerande blogg.

När Hannah Widerstedt på söndagen lämnade "Big Brother"-huset tackade hon alla sina "haters" för pengarna hon nu kommer tjäna. Och nu verkar det som om 20-åringen redan fått ett välbetalt erbjudande hon inte vill tacka nej till.

"Jag och Jockiboi ska göra porr", meddelar hon i bloggen.

För Nyheter24 bekräftar Joakim "Jockiboi" Berg, 26, planerna på en erotisk film. Men det är fortfarande i ett känsligt skede.

– Vi går inte in på det än då vi är rädda dom ska backa då det handlar om mycket pengar för oss båda för denna film. Det handlar om en halv årslön ungefär kan jag säga, för en normal arbetare, för en enda film.

Varför vill du göra porr?

– Jag har alltid haft med det på min lista på saker att göra innan jag dör. Det är något jag aldrig testat på sådan nivå. Har ju gjort lite sunkiga hemmafilmer med lite fula brudar men det räknas ju inte som riktig porr, menar "Kungarna av Tylösand"-profilen.

Onanerade i teve

Widerstedt har under tiden som bloggare och deltagare i "Big Brother" inte doldt sin sexuella aptit och tallat öppet om sin "kåthet". Något hon förhoppningsvis fick utlopp för då hon förra veckan, först bad om ursäkt till sin pappa, och sedan onanerade i "Big Brothers" bikt. Och Berg är inte sämre. På sin blogg har profilen ett stående format kallat "dagens runk".

Ännu en deltagare erbjuden att göra porrfilm

I fjol kunde Nyheter24 avslöja att "Big Brother"-deltagaren Rodney Da Silva, 24, var av stort intresse för K9 Playground, en av Sveriges största aktörer i porrindustrin.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!