Lördag 28 Maj
Stockholm

Tigers terror – förbjöd Elin att skratta

Elin Nordegren.
1 av 5
Elin Nordegren. Foto: All Over Press
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Tiger Woods tidigare golfcoach Hank Haney avslöjar Tiger Woods sjuka regler.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tiger Woods tyrannmanéer avslöjas av ingen annan än Tigers tidigare golfcoach Hank Haney. I boken The Big Miss berättar Hank Haney om hur Tiger Woods drillade sin fru Elin Nordegren.

Under Tiger Woods matcher beordrades Elin Nordegren att ha ett stenansikte och hon fick inte ens le om Tiger Woods vann.

Haney berättar att Tiger och Elin hade en "lugn, nästan kall relation" och att Tiger var mycket kontrollerande.

Tre månader efter att Elin och Tiger gift sig ville Elin fira sin makes vinst i Torrey Pines. Elin föreslog att de skulle arrangera en stor fest för att fira Tiger, precis som det arrangerades fester för Jesper Parnevik, som Elin arbetade som nanny för när hon och Tiger träffades.

Tiger röstade ner sin nyblivna frus förslag och sa åt henne på skarpen.

– E, det är inte så vi gör. Jag är inte Jesper. Det är meningen att vi ska vinna, ska Tiger ha sagt till en snopen Elin.

Vidare berättar Haney hur han såg Elin förändras och hur hennes vackra gnistrande leende snabbt blev ett minne blott.

– Hennes leende blev mindre och efter ett tag så kvävde Elin sina känslor när Tiger vann. När deras liv blev mer invecklat så förändrades även Elin. Deras relation blev nästan kylig inför andra, och att konversera med dem kändes alltid ansträngt och stelt. Jag såg dom aldrig bråka med varandra, men de var inte direkt kärvänliga heller, skriver Haney i sin bok som sajten Radaronline har tagit del av.

Haney arbetade med Tiger Woods under sex års tid, och slutade år 2010. Haneys bok The Big Miss släpps den 27 mars.

Kommentera
Kopiera länk
Dela