1 av 3
- Foto: Faksimil från Complex.
2 av 3
- Foto: Faksimil från Complex.
3 av 3
- Foto: Faksimil från Complex.

Vem har spöat Justin Bieber blodig?

Justin Bieber får en rejäl omgång i boxningsringen – faller blodig till marken.   


Blodig Bieber

Läs hela intervjun med Justin Bieber och se fler blodiga bilder på stjärnan i tidningen Complex.

Det är svart tisdag för alla Beliebers i världen. Tidningen Complex, som har följt Justin Bieber under NRJ Awards stora gala i Frankrike, har även plåtat Bieber – i klädd en kostym från Dolce & Gabbana – i boxningsringen. Blodet forsar, hårda slag delas ut och sår måste baddas.

I intervjun öppnar Justin upp om sig om den omskrivna relationen med Disneystjärnan Selena Gomez, och även om Justin inte är redo att berätta för hela världen huruvida paret älskar varandra eller inte så är Justin i alla fall redigt trött på den ändlösa katt och råtta-leken.

– Det är omöjligt att gömma vår relation helt, det vore så orättvist mot oss. Det är typ...Du tar den bilen, jag tar den bilen, och sen möts vi på det där stället. Sen tar du den dörren, jag tar den andra dörren. Och så möts vi där. Och sen hoppar du in i den bilen, vi korsar det stället, gör en James Bond. Du går genom köket, och jag sneddar baksidan. Sen möts vi i omklädningsrummet och möts igen. Och vid det stadiet är det inte ens relation längre. Då bara gömmar man sig från alla. Det är orättvist och ohälsosamt, säger Justin i intervjun.

Se Justin åka på stryk – behind the scenes från plåtnigen

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.