..medan andra menar att hon borde tagit sig tid att vara trevlig.
1 av 6
..medan andra menar att hon borde tagit sig tid att vara trevlig. - Foto: All over press
Blondinbella var i Nice för att jobba och spelade in ett reseprogram för TV4.
2 av 6
Blondinbella var i Nice för att jobba och spelade in ett reseprogram för TV4. - Foto: All Over Press/Eero Hannukainen
Många läsare tycker att Blondinbella skulle fått vara ifred då hon stötte på kvinnan på toaletten...
3 av 6
Många läsare tycker att Blondinbella skulle fått vara ifred då hon stötte på kvinnan på toaletten... - Foto: All over press
Vad tycker du? Borde Blondinbella bortsett från sina behov och tagit en bild med bloggaren?
4 av 6
Vad tycker du? Borde Blondinbella bortsett från sina behov och tagit en bild med bloggaren? - Foto: All over press
Nu har Blondinbella bett om ursäkt i bloggen - men menar samtidigt att hon inte är mer än en männiksa ibland. Och således behöver gå på toaletten också.
5 av 6
Nu har Blondinbella bett om ursäkt i bloggen - men menar samtidigt att hon inte är mer än en männiksa ibland. Och således behöver gå på toaletten också. - Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX
Isabella Löwengrip kallas "falsk pengakåt ragata" av en svensk bloggare hon träffade på i Nice.
6 av 6
Isabella Löwengrip kallas "falsk pengakåt ragata" av en svensk bloggare hon träffade på i Nice. - Foto: Lars Pehrson / SvD / SCANPIX

Fick inte vara ifred på toaletten - läsarna rasar

– Blondinbella är en falsk pengakåt ragata, skrev bloggaren Petra Rosén efter att hon stött på Blondinbella i Frankrike. Nu rasar läsarna.


Diskutera

Vad tycker du? Spelar det någon roll var eller när man träffar ett fan som offentlig person? Tycker du att någon som står i rampljuset alltid bör ta sig tid, eller finns det tillfällen då man inte behöver, eller kan, bry sig?

Kommentera i fältet under artikeln för att göra din åsikt hörd.

NICE. Ett bloggbråk har blossat upp mellan superbloggaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip och hobbybloggaren Petra Rosén.

– Blondinbella är en liten falsk pengakåt ragata som vill ha imagen som den gulliga, duktiga, präktiga tjejen. Jag tror hennes framgång stigit henne över huvudet för jag har aldrig sett någon som går med näsan så högt i vädret, skriver Rosén upprört i sin blogg efter ett kortare möte med storbloggaren.

Det var i helgen som Löwengrip befann sig i Nice, Frankrike, för att spela in ett teve-program för TV4. I samband med ett toalettbesök på lyxhotellet Negresco ska de två bloggerskorna stött på varandra. Men enligt Rosén blev det ett kyligt bemötande hon fick av superbloggaren hon tidigare sett upp till.

– Tänkte att gud va kul att träffa henne så jag kan berätta hur bra hon är och kanske få ett kort. Men när hon kommer in på toaletten är det som är iskvinnan gör entré och rummet blir kallt. Jag stannar upp och säger 'Men gud hej! Vi är också svenskar.. Vad roligt att träffa dig!'. Hon tittar på mig som om hon sett ett spöke och svarar något i stil med 'eehm jahaaa..', skriver bloggaren och fortsätter:

...För att förstå hennes utstrålning, tonfall och blick måste man ha varit där. Hon var fanimej den mest osympatiska människa jag någonsin träffat.

Blondinbella svarar

Men Löwengrip var inte sen med ge svar på tal, och be om ursäkt, i bloggen.

– Jag sprang in på toaletten på grund att jag hade ont i magen och där står en tjej som vill säga hej och ta en bild - i det fallet är jag bara en människa som behöver gå på toaletten! Självklart önskar jag att jag alltid kunde ha ett leende på läpparna men det går ju inte. Men jag gör så gott jag kan och jag är ledsen för att jag gjorde tjejen besviken, skriver Blondinbella som svar.

Hårda kommentarer riktade mot Rosén

Det blev genast en stor diskussion i de båda bloggarnas kommentarsfält. Hatiska kommentarer haglade över Roséns blogg, som ligger under Blondinbellas egna bloggnätverk Spotlife. Många menar att ett toalettbesök är en privat stund och att Blondinbella inte gjort något fel.

– Ursäkta men ingen bloggare har någon som helst slags skyldighet till att vara trevlig mot sina fans. Att folk läser deras bloggar betyder inte att de ägs av läsarna. När de lever ett liv utanför bloggen är ju deras fritid, inte fasiken måste dom stanna för varenda person som vill ta en bild när dom är ute med sina vänner eller ute i annat jobb, skriver signaturen Emma.

Medan andra kritiserar Löwengrip utifrån Roséns inlägg.

– Jag blev så himla besviken när jag läste det här, jag trodde verkligen mer om henne! Hon brukar ju alltid berätta hur mycket hon älskar att träffa sina fans… Verkligen supertråkigt, skriver signaturen Pia.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!