Lördag 16 Okt
Stockholm

Sexförbud för killarna i One Direction

Något som killarna enligt källor till The Sun inte är alltför förtjusta i.
1 av 3
Något som killarna enligt källor till The Sun inte är alltför förtjusta i. Foto: Scanpix/AP Photo/Charles Sykes
Men eftersom de gjort sig kända som helylle och oskyldiga är det bara att härda ut.
2 av 3
Men eftersom de gjort sig kända som helylle och oskyldiga är det bara att härda ut. Foto: Scanpix/AP Photo/Joel Ryan
Det blir några månder utan sex för tonåringarna - om de vill behålla jobbet som popstjärnor.
3 av 3
Det blir några månder utan sex för tonåringarna - om de vill behålla jobbet som popstjärnor. Foto: Scanpix/AP Photo/Luca Bruno

Skivbolaget gör allt för att behålla pojbandets oskyldiga image. Nu är det hårda regler som gäller under den kommande turnén.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Slog rekord

Debutalbumet "Upp All Night" gick direkt upp som listetta i USA. Bandet slog därmed rekord som den första brittiska gruppen att lyckas med att placera sin första släppta platta på plats nummer ett.

One Direction består av Niall Horan, 18, Zayn Malik, 19, Liam Payne, 18, Louis Tomlinson, 20, och Harry Styles, 18. De tillhör skivbolaget Sony Music och Simon Cowells SYCO.

ENGLAND. De unga stjärnskotten i det brittiska pojkbandet One Direction har mijontals fans. Främst skrikande tjejer som skulle göra allt för att komma nära Niall Horan, 18, Zayn Malik, 19, Liam Payne, 18, Louis Tomlinson, 20, och Harry Styles, 18. Men de kärlekskranka fansen kan glömma att charma till sig en titel som flickvän till någon av killarna.

Skivbolagets chefer gör nämligen allt för att killarna ska behålla sin helylleimage och förbjuder nu bandet att ha sex eller att skaffa flickvän under turnén, rapporterar The Sun. Något som ska ha upprört de fyra killar i bandet som är singlar. Och som uppenbarligen vill kunna vara intima med tjejer när de vill.

– Det värsta är att amerikanska tjejer verkligen slänger sig själva i famnen på killarna. Det är så mycket frestelser, säger en källa till tidningen.

– De är alla unga killar med behov, precis som andra i deras ålder.

One Direction har nått enorma framgångar världen över. I slutet på förra året besökte bandet Sverige för en spelning på Café Opera. I sommar turnérar bandet USA runt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela