Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Blondinbella på sjukhus

Blondinbella tvingade uppsöka akuten efter sina magproblem.
1 av 2

Blondinbella tvingade uppsöka akuten efter sina magproblem.

All Over Press/Eero Hannukainen

Men i kommentarsfältet är en signatur som uppger att hon är sjuksköterka upprörd och menar att Blondinbella bara får stanna för att hon är känd.
2 av 2

Men i kommentarsfältet är en signatur som uppger att hon är sjuksköterka upprörd och menar att Blondinbella bara får stanna för att hon är känd.

All over press

Nöje | 30/03/2012 09:20

Efter magsmärtor tvingas Isabella Löwengrip tillbringa helgen på sjukhus.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 21, befinner sig just nu på sjukhus. Anledningen ska vara allvarliga magproblem.

"Åkte in till St Görans akutmottagning igår natt på grund av fruktansvärda magproblem. Har sovit över här och läkaren har sagt åt mig att stanna över helgen för observation", skriver superbloggerskan i ett inlägg.

I kommentarfältet regnar nu "krya på dig"-hälsningar och en önskan om att den unga entreprenören ska sluta stressa. Men det har även brutit utt ett mindre bråk mellan bloggerskans fans.

"Undrar om kända människor får särbehandling"

– Jag är också sjuksköterska och jag kan inte för mitt liv begripa hur en så ung människa som du fick sjukhuset att behålla dig i hela 4 dagar! Jag undrar om kända människor får särbehandling? Det vore i och för sig inte så konstigt (sjukhus vill väl inte heller ha negativa skriverier kring sig) men det är svårt att tänka sig detta när man bor mycket långt ifrån Stockholm. Iallafall så hoppas jag att du fick stanna för att du är känd och de är försiktiga – inte för att de misstänker något otäckt, skriver signaturen Cecilia.

Något som upprört flera läsare.

– Man kanske inte får stanna fyra dagar för enbart magsmärtor, men om man till exempel har kramper och spyr blod samtidigt som magsmärtorna – då får man stanna flera dagar. Själv låg jag inlagd i nästan en vecka sommaren 2010 på grund av det, skriver signaturen Therese och fortsätter:

– Och det handlar inte om särbehandling för att någon är känd – det kan mycket väl handla om att man som läkare blir orolig när en ung, annars frisk tjej kommer in och har så stora magproblem – som sjuksköterskor borde ni veta att problem med magen ofta är tecken på att någon annat inte är riktigt som det ska vara.