Onsdag 22 Sep
Stockholm

Ramsays sexvideo på vift

Aj aj. Kocken är i knipa.
1 av 4
Aj aj. Kocken är i knipa. Foto: Stella Pictures
Här är han ute och går med sin familj, och frun som stannade kvar hos honom efter skandalen.
2 av 4
Här är han ute och går med sin familj, och frun som stannade kvar hos honom efter skandalen. Foto: Stella Pictures
Gordon Ramsay måste nog ligga lågt efter att hans exälskarinna nu hävdar att han legat framför kameran.
3 av 4
Gordon Ramsay måste nog ligga lågt efter att hans exälskarinna nu hävdar att han legat framför kameran. Foto: Stella Pictures
Älskarinnan äter mat på kockens restaurang i ett av hans program. Inga konstigheter...
4 av 4
Älskarinnan äter mat på kockens restaurang i ett av hans program. Inga konstigheter... Foto: Stella Pictures

Den kända tevekocken borde inte doppat så mycket i grytan. Framförallt inte på video.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Skandalen kring News Of The World

Tidningen News Of The World var kända för sina skandalkantade nyheter om kändisar och ägdes vid tillfället av Rupert Murdoch. Tidningen fastnade i en avlyssningsskandal i mitten på 2011 och tvingades då läggas ner.

Bland annat visade det sig att man hackat och avslyssnat flera kändisars privata mobiltelefoner.

Den ökända älskarinnan Sarah Symonds hävdade 2008 att tevekocken och familjegestalten Gordon Ramsay varit otrogen med henne - i sju år. Fyra år senare kommer nu nästa smäll. Enligt Symonds finns det nämligen kvar en hemmagjord sexvideo på henne och den världskända kocken, som nu hamnat i fel händer.

Det är i samband med utredningen gällande News Of The World och tidningens telefonavlyssningsmetoder som den känsliga informationen ska ha framkommit, berättar älskarinnan för Star Magazine, via Radar Online.

– Polisen i London kontaktade mig nyligen och berättade att de hittat känslig information om mig och Gordon. Filmer, dokumentation över våra möten och telefonsamtal inkluderat.

Har lagt affären bakom sig

Saymonds har nu flyttat till Kanada och för Star berättar hon att hon lagt affären med Ramsay bakom sig. Hon poängterar även att hon inte vill att filmen ska se dagens ljus igen.

– Jag känner för hans familj om det här bandet kommer ut, och jag vill inte att det ska göra det. Jag har gått vidare och lagt hela den här Gordon-affären bakom mig och stängt igen det kapitlet och beteendet i mitt liv för alltid.

Enligt Saymonds ska även den argsinta kocken blivit kontaktad och informerad om hur läget ligger till med videon som påstås vara på vift.

Kommentera
Kopiera länk
Dela