Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Demi sexmessade Ashton – Rihanna rasande

1 av 7

Stella Pictures

2 av 7

Stella Pictures

3 av 7

Stella Pictures

4 av 7

Stella Pictures

5 av 7

Stella Pictures

6 av 7

Stella Pictures

7 av 7

Stella Pictures. Bilden är ett montage :-)

Nöje | 09/04/2012 17:06

Demi Moore sökte sextröst hos exmaken Ashton Kutcher – men Ashtons nya fling Rihanna är inte stormförtjust.

Den senaste tiden har envisa rykten gjort gällande att den nyskilde Ashton Kutcher testar sina singelvingar med ingen mindre än sångfågeln Rihanna.
Men det bekommer inte Ashtons exhustru Demi Moore nämnvärt.

Demi har tröttnat på att slicka sina sår och passar på att falla in i gamla mönster – enligt källor till National Enquirer så har nämligen Demi Moore skickat sexbilder till Ashtons mobil.

När Rihanna hittade bilderna i Ashtons mobil ska hon ha gått i taket och fullkomligen exploderat i raseri.

Rihanna ska även ha skällt ut Ashton efter noter och sagt att det inte finns en chans i världen att hon ger sig in i en relation med honom om det finns den minsta chans att någon av dem kommer bli fysiskt eller psykiskt utnyttjad, skriver Celebitchy.

Som om inte det var nog så har även Rihannas exkille Chris Brown satt ned foten vad gäller den påstådda romansen mellan Ashton och Rihanna.

– Chris Brown skickade en hälsning till Ashton via deras gemensamma vän P Diddy. I början trodde Ashton att Chris skämtade, men han insåg snart allvaret, säger en källa till tidningen Star.