Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gibsons nya hjärnsläpp: "Förnekar förintelsen och hånar Lennons död"

- 12/04/2012, 12:04 -
1 av 6

AP Photo/Sands, File/Scanpix

2 av 6

Scanpix Sweden

3 av 6

Stella Pictures

4 av 6

Stella Pictures

5 av 6

AP Photo/File/Scanpix

6 av 6

PRESSENS BILD/Scanpix

Manusförfattare berättar om Mel Gibsons nya utbrott. "Han ville knivhugga ex-frun, förnekade förintelsen och tyckte det var rätt åt Lennon att han mördades".

Att Mel Gibson har en oerhört kort – eller knappt någon – stubin, är ett välkänt faktum. Han har tidigare misshandlat sin fru och hotat henne till livet. Han har även fått rasistiska utbrott och gjort sig ovän med i stort sett varenda filmproducent och skådis i Hollywood.

Nu är det dags igen. I ett hela nio sidor långt brev som manusförfattaren Joe Eszterhas skrivit, så beskriver Joe Eszterhas hur Gibson betedde sig.

"Jag är glad att John Lennon är död. Han förtjänade att bli skjuten. Lyssna på hans låtar! 'Imagine'. Jag hatar den jälva låten. Jag är glad att han är död", ska Mel ha sagt enligt Joe Eszterhas, skriver TMZ.com.

Om sin exfru Oksana hade Mel inte heller särkilt trevliga saker att säga.

– Jag vill ha analsex med henne samtidigt som jag knivhugger henne, ska en komplett vansinnig Mel Gibson ha sagt till den stackars manusförfattaren.

Mel Gibson tog även fram sin antisemitiska ådra.

"Förintelsen är bara en massa skitsnack", ska Mel ha sagt, skriver Radaronline.com.