Tisdag 19 Okt
Stockholm

Blondinbellas avslöjande - Kissie var full i teve

Bella & Tyra Show nominerades till Kristallens webbtevepris.
1 av 3
Bella & Tyra Show nominerades till Kristallens webbtevepris. Foto: Linnea Frank.
Kissie sa att hon skulle slå ner Bella och Tyra innan hon kom till programmet. Det gjorde hon inte turligt nog.
2 av 3
Kissie sa att hon skulle slå ner Bella och Tyra innan hon kom till programmet. Det gjorde hon inte turligt nog. Foto: Stella Pictures
Det är i Isabella Löwengrips nya bok som hon skriver om det dåliga minnet.
3 av 3
Det är i Isabella Löwengrips nya bok som hon skriver om det dåliga minnet. Foto: Stella Pictures

I Blondinbellas nya bok berättar bloggaren om när Kissie medverkade i hennes talkshow. Enligt Blondinbella ska bloggaren varit berusad i det avsnitt som slutade i gråt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STOCKHOLM. Förra veckan släppte Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 21, sin andra bok "Isabellas hemligheter". I vilken hon skriver om sitt privatliv och sin karriär. I ett kapitel berättar hon om webbshowen "Bella & Tyra show", som Löwengrip var programledare för, och hur hon minns Alexandra "Kissie" Nilsson som gäst i programmet.

"Det hade varit svårt att få dit henne men efter en ekonomisk förhandling ställde hon upp", skriver hon i boken och fortsätter:

"...I ett videoklipp timmarna innan sändning hade hon sagt att hon skulle slå ner mig och Tyra. En timme innan sändning dyker hon upp, ganska berusad, med ett entourage av människor. Jag fick ont i magen. Tanken med "Bella & Tyra show" var att hylla Sveriges bloggare. Vi ville få dem att verka så framgångsrika som möjligt med det skulle bli svårt om Kissie inte var nykter".

Hade otrevlig attityd

Löwengrip fortsätter sedan att berätta om att hon upplevde att bloggaren hade en "otrevlig attityd" och att stämningen snabbt blev spänd.

"Alexandra vräkte ur sig något taskigt till mig men jag kunde nästan se i hennes ögon att hon ångrade sig efteråt".

Avsnittet då Kissie gästade Blondinbella och Tyra Sjöstedt slog tittarrekord - men blev inget fint minne för Blondinbella.

"Jag minns att jag grät när jag kom hem", skriver hon i boken.

Se trailern till programmet här:

Kommentera
Kopiera länk
Dela