Torsdag 16 Sep
Stockholm

Kenzakonserten inställd - arrangören skyller på Ticnet

Mischa Barton fick sitt stora genombrott i tv-serien "O.C" men har de senaste åren mest uppmärksammats för sitt vilda festande.
1 av 3
Mischa Barton fick sitt stora genombrott i tv-serien "O.C" men har de senaste åren mest uppmärksammats för sitt vilda festande. Foto: Getty Images
Kenza har ännu inte kommenterat den inställda festen på sin blogg.
2 av 3
Kenza har ännu inte kommenterat den inställda festen på sin blogg. Foto: Stella Pictures
Kenza åkte tidigare i år till Los Angeles för att träffa Mischa Barton och, såklart, blogga om projektet.
3 av 3
Kenza åkte tidigare i år till Los Angeles för att träffa Mischa Barton och, såklart, blogga om projektet. Foto: Stella Pictures

Succén uteblev – nu skjuts Lindsay's party på framtiden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Det här är Lindsay's party

Lindsay's party beskrivs som en turnerande Hollywoodclub med Mischa Barton som ansiktet utåt.

Festen skulle arrangeras på Stadion i slutet av maj med Kenza Zouiten och ett gäng kända DJ:s som dragplåster.

Lindsay's party med stjärnbloggaren Kenza Zouiten, 21, och skandalskådisen Mischa Barton, 26, i spetsen skulle locka tusentals ungdomar till en stor fest på Stadion i Stockholm, men den önskade biljettförsäljningen har uteblivit.

I dag gick arrangörerna ut med ett meddelande på sin hemsida om att festen skjuts på framtiden. Den officiella förklaringen är att Ticnet haft stora tekniska problem, men hur många biljetter som sålts innan dess vill arrangören inte spekulera i.

– Problemen har slagit hårt mot budgeten, nu har vi bara kunnat sälja biljetter från vår hemsida, säger arrangören Daniel Ekroth till Nyheter24.

Festen är dock inte helt inställd. Hollywoodaktrisen ska fortfarande komma till Sverige för att tillsammans med Kenza och ett gäng DJ:s sprida feststämning på ett event i Stockholm.

– Upplägget blir precis som det var tänkt fast i en mindre skala. Det kommer vara inbjudna kändisar, sponsorer och en del andra gäster, men mer exakt var det kommer bli kan jag inte säga nu, säger Daniel.

Alla som köpt biljetter kommer att kontaktas angående återbetalning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela