Tidigare uppgifter har gjort gällande att hon skulle fått 500 000 kronor för att ställa upp. "Ta bort en nolla så blir det rätt", säger hon om det.
1 av 2
Tidigare uppgifter har gjort gällande att hon skulle fått 500 000 kronor för att ställa upp. "Ta bort en nolla så blir det rätt", säger hon om det. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
Den tidigare artisten och fotomodellen vill ha högre lön.
2 av 2
Den tidigare artisten och fotomodellen vill ha högre lön. - Foto: Dan Hansson / SvD / SCANPIX

Henemark sågar Let's Dance-lönen: "Jag äter de andras rester"

Camilla Henemark, 47, är långt ifrån nöjd med sin lön i teveprogrammet Let's Dance.– Jag kan garantera att det inte finns en lägre summa att få, säger hon.


Hysén: "Jag är nöjd"

Anton Hysén och Marcus Schenkenberg hade agenter till hjälp när de förhandlade upp lönen. Schenkenberg menar att han aldrig skulle ställt upp för 50 000 kronor.

– Då hade jag förlorat alldeles för mycket pengar, säger han.

Anton Hysén vill inte heller kommentera någon exakt summa.

– Jag vill inte prata om hur mycket pengar det rör sig om men jag är nöjd, säger Anton Hysén.

Det är Expressen som skrivit om Let's Dance-deltagarnas olika arvoden. Enligt tidningen tjänar Anton Hysén minst 100 000 kronor medan Camilla Henemark, enligt egen utsago, har sämst betalt av alla

– Det är faktiskt lite jobbigt nu. Jag är så van vid att vara hemma och leva billigt på nudlar, säger Henemark till Expressen.

"Kör dumpster diving"

Camilla Henemark berättar att hon inte har råd att köpa "lyxlådor med mat" som de andra deltagarna. Lösningen har varit att dyka ned i soptunnorna efter de andras rester.

– Jag kör lite dumpster diving bland överblivna matlådor. ­Nästan varje dag ligger det en massa sushibitar kvar. Det blir många bitar kvar till mig, säger hon, och fortsätter:

–  Jag skäms inte. Det är idiotiskt att slänga mat. Det är inget fel på maten. Jag ser ju när de slänger den.

"Ingen annan skulle tacka ja till det"

En förklaring till den tidigare artistens låga lön kan vara att hon, till skillnad från de flesta andra deltagare, inte använde sig av en agent under löneförhandlingen. Anton Hysén hade till exempel agenten Mika Kjellberg till hjälp vid förhandlingsbordet.
Enligt Expressen är standardarvodet i Let's Dance omkring 10 000 kronor per avsnitt. Camilla Henemark uppger att hon fått cirka 50 000 för att ställa upp i programmet.

– Jag kan garantera att det inte finns en lägre summa att få. Jag tror inte att någon skulle säga ja till det. De andra är vana vid att få lite mer betalt, säger hon.

/
/
/
/
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?