1 av 5
- Foto: Stella Pictures
2 av 5
- Foto: Stella Pictures
3 av 5
- Foto: Stella Pictures
4 av 5
- Foto: Stella Pictures
5 av 5
- Foto: Stella Pictures

Därför vägrar Sanna gifta sig med Persbrandt

Nu talar Sanna Lundell ut om relationen till Micke Persbrandt.


Sanna Lundell

Namn: Sanna Lundell
Ålder: 33
Aktuell: Som programledare för TV3 Dokumentär som sänds på TV3, torsdagar 20.00
Bor: Stockholm
Bloggar:Aftonbladet.se

Journalisten och bloggaren Sanna Lundell, 33, är aktuell som programledare för TV3:s dokumentär. I en intervju med tidningen Metro berättar Sanna öppet om sin relation till skådespelaren Mikael Persbrandt.

Sanna och Micke blev ett par under 2007, har två barn tillsammans och lever som särbos. De har inga planer på att varken gifta sig eller flytta ihop, och i Metro förklarar Sanna varför. På frågan om varför Sanna inte vill gifta sig svarar hon:

– Jag är nog rädd för tristess och, hur motsägelsefullt det än låter, avslut. Jag är rädd för att man ska nöta sönder varandra i samborelationen. Jag vill ha det så här för att jag vill att det ska hålla. Vissa säger att jag är rädd för relationer, men det tror jag inte att jag är. Jag tror bara inte att det är avgörande att man bor ihop men det är heller inget beslut jag har tagit för resten av mitt liv. Det är just nu jag känner så här, säger Sanna.

Vidare berättar Sanna om vad det är som får det att funka så bra mellan henne och Micke.

– Det är att vi på nån vänster matchar varandra bra. Han låter mig vara den jag är. Jag ställer krav och jag har ett speciellt sätt att se på livet och det är inte alla som skulle köpa det. Men han gör det och det är ett stort plus. Sen är han en bra pappa också och det är viktigt och en stor anledning till att vi hänger med varandra, säger Sanna till Metro.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .