Söndag 19 Sep
Stockholm

"Värsta bortskämda lilla ungen någonsin"

Beyoncé, Blue Ivy
Ja, dottern Blue Ivy får ganska dyra saker. Foto: Bildkälla: Ed Burke / AP

En gunghäst för nästan fem miljoner kronor och skor värda över hundra tusen. Beyoncé Knowles och Jay-Z:s dotter vaggas sakta men säkert in i ett flådigt lyxliv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Med föräldrar som Jay-Z, 42, och Beyoncé Knowles, 30, skulle man kunna tro att nyfödda Blue Ivy kommer få allt hon behöver serverat på silverfat.

Men med tanke på hur många miljoner hennes berömda föräldrar redan har hunnit spendera på den fyra månader gamla flickan måste man plocka fram åtminstone en diamant-tallrik för att göra flickans räkmacka rättvisa.

– Jag gissar att jag kommer att ta saker som jag har lärt av min mamma, och saker som jag har lärt av att uppfostra mina brorsöner, och använda det. Men till syvende och sist vet jag att jag antagligen kommer att få den värsta bortskämda lilla ungen någonsin, säger Jay-Z i en intervju med Oprah Winfrey.

Än så länge verkar föräldrarna vara på god väg. Nyligen ska kändisparet ha köpt en gunghäst för över 4,3 miljoner kronor, samt ett par skor för 140 000 kronor till den lilla. 

Nyheter24 har även tidigare rapporterat om Blue Ivys första tid utanför mammas mage, där hon välkomnades ut i verkligheten med presenter som ett par diamantörhängen och en nappflaska med rosa safirer.

Kommentera
Kopiera länk
Dela