Gynning med sambon, och pappan till dottern, Alexander Lydecker.
1 av 3
Gynning med sambon, och pappan till dottern, Alexander Lydecker. - Foto: Stella Pictures
Tidigare berättade Gynning i sin blogg att hon vaxade armarna innan födseln. Det för att den lilla flickan skulle få ligga på mjuka armar.
2 av 3
Tidigare berättade Gynning i sin blogg att hon vaxade armarna innan födseln. Det för att den lilla flickan skulle få ligga på mjuka armar. - Foto: Stella Pictures
Gynning bloggar om sin babylycka.
3 av 3
Gynning bloggar om sin babylycka. - Foto: Stella Pictures

Gynnings babylycka: "Kan inte sätta ord på känslan"

Lilla Alicia har gjort sin mamma mer mogen och känslosam.


Berättade i teve

Det var i TV4:s Nyhetsmorgon i november i fjol som Carolina Gynning först avslöjade att hon var gravid.

Efter det kraschade hennes sajt som följd av alla lyckoönskningar som strömmade in.

Det har gått en vecka sedan Carolina Gynning, 33, och sambon Alexander Lydecker, 30, välkomnade sin dotter Alicia. Och att ställa om sig till mammarollen har inte varit några problem för mångsysslaren.

– Livet är fantastiskt just nu, vi är helt inne i vår lilla bubbla. Amma, sova, gossa och bara sitta och titta in i hennes ögon, skriver den nyblivna mamman på sin blogg.

I det känslossmma inlägget försöker Gynning förklara känslan hon känner inför den nyfödda.

– Att livet kan vara så omtumlande som det är nu visste jag inte, det är som en av de där förälskelserna man han när man var 18 år och så gångra det med en miljon, eller vet ni vad, jag kan inte ens sätta ord på känslan. Den är över allt.

"Att föda var det värsta jag gjort"

I ett tidigare inlägg beskriver Gynning förlossningen.

– Att föda barn var bland det mäktigaste och värsta jag gjort, smärtan var obeskrivlig och sedan när underverket placerades med sin nakna hud mot min så försvann allt, tiden stannade upp och jag kände att nu visste jag äntligen varför vi lever, skriver hon och fortsätter:

– Sedan dess har jag känt mig som en ny människa, mamma såklart med allt vad det innebär men också mognare och mycket mer känslosam.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!