Jessica Almenäs har tidigare varit programledare för Biggest Loser Sverige - kommer hon att fortsätta?
1 av 2
Jessica Almenäs har tidigare varit programledare för Biggest Loser Sverige - kommer hon att fortsätta? - Foto: Andreas Lundberg/TV4
Deltagare från en tidigare säsong.
2 av 2
Deltagare från en tidigare säsong. - Foto: FREDRIK PERSSON / SCANPIX

Biggest Loser Sverige tillbaka

Känner du att det är dags att ta tag i din övervikt? Då kan du snart söka till en ny säsong av "Biggest Loser Sverige".


Biggest Loser

Biggest Loser visas på måndagar klockan 20.00 på Tv4.

Under onsdagen twittrade TV4 att de kommer att spela in en tredje säsong av "Biggest Loser Sverige". Och snart är det dags att söka om man vill vara med.

Vinnaren av "Biggest Loser 2012" var Ralph Nicolaisen, 54, som gick ner hela 79,4 kilo. Programledare under förra säsongen var Jessica Almenäs, 37, och deltagarna tränades av Mårten Nylen, 37, och Olga Rönnberg, 39.

Realityserien går ut på att överviktiga personer bor tillsammans och tränar hårt för att gå ner i vikt. Varje vecka åker någon hem och den som gått ner mest i vikt blir immun under den kommande veckans utrösning.

Nytt i den nya säsongen blir att den sänds på TV4-gruppens kanal sjuan och att det kommer att sändas två program i veckan.

/
/
/
TV
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

Israelisk konstnär vägrar öppna Venedigpaviljong

1 timme sedan
Den israeliska konstnären Ruth Patir vägrar öppna Israels paviljong på Venedigbiennalen. Hon ställer som krav att Israel och Hamas når en överenskommelse om eldupphör samt att gisslan friges.

Så mycket tjänar 13-barns mamman Mirka Norrström på OnlyFans

1 timme sedan
Mirka Norrström är 13-barns mamman som blev känd i TV4-programmet Familjen Annorlunda. De senaste två åren har Mirka, 51, jobbat med sitt konto på OnlyFans. Men hur mycket tjänar hon på plattformen egentligen?