Han jobbar på nattklubb.
1 av 5
Han jobbar på nattklubb. - Foto: Privat
Och vill fortfarande träffa en tjej.
2 av 5
Och vill fortfarande träffa en tjej. - Foto: Privat
Bobby Haddad med mamma Naima i bakgrunden.
3 av 5
Bobby Haddad med mamma Naima i bakgrunden. - Foto: Marcus Samuelsson/TV4
Trots sin medverkan i programmet är han idag singel.
4 av 5
Trots sin medverkan i programmet är han idag singel. - Foto: Marcus Samuelsson/TV4
Bobby arbetar också som modell.
5 av 5
Bobby arbetar också som modell. - Foto: Model House/Privat

Vad hände med... Mammas pojkar-Bobby?

Han blev känd över en natt i dejtingprogrammet "Mammas pojkar" där han bland annat dejtade Jane Timglas. Men vad hände egentligen sen? Nyheter 24:s Hanna Aler Sjöqvist har tagit ett snack med Bobby Haddad om vad han sysslar med idag.


Det här är Den sista dokusåpan

Den sista dokusåpan har premiär på tv6 klockan 22.00, tisdag den 6 mars 2012. Skräckminiserien består av åtta delar, regisserade av Oskar Mellander. I rollerna ser vi svenska kändisar som Cecilia Forss, Daniel Paris, Meral Tasbas, Sibel, Andreas Plogell, Jockiboi, Jane Timglas, Patrik Sjöberg, Barbro ”Lill-Babs” Svensson och Caroline af Ugglas.

Vi är många som undrar vad som händer med de dokusåpa-kändisar som först är överallt, och sedan bara tycks försvinna.

En av profilerna som tog över vardagsrummen 2009 men som sedan försvann från radarn är Bobby Haddad. Trots att han inte längre syns i teve är han långt ifrån sysslolös, och berättar för Nyheter24 om sina olika projekt.

— Efter "Mammas pojkar" började jag arbeta som modell. Sedan blev jag tillfrågad att jobba på lite olika klubbar, få betalt för att dricka gratisdrinkar och mingla med brudar.

Bobby insåg att folk gillade att hänga med honom och startade sin egen nattklubb tillsammans med två kollegor. Den driver han fortfarande, klubben Entourage i Kungsträdgården i Stockholm.

Är fortfarande singel

Trots sin medverkan i dejtingprogrammet är Bobby fortfarande singel - han tycker att det är svårt att hitta kärleken.

— Alltså det har varit helt sjukt sedan "Mammas pojkar", det kommer fram tjejer hela tiden. Jag vill inte låta som en mansgris, men vissa tjejer är ytliga, man vet inte om de gillar en för den man är eller inte.

Bobby är även skådespelare och om två månader är det premiär för filmen "Ljuva Ungdom" där han har en stor roll. Se trailern här.

Han är nöjd med hur livet har utvecklats efter att han var med i "Mammas pojkar":

— Man kan göra mycket med sitt kändisskap. Förut bodde jag i en liten håla i Märsta, nu har jag en takvåning med terass på Drottninggatan, så jag är nöjd.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!