Stockholm

Big Brother-Hanna J knäckt av Rodneys svek

Big Brither-vinnaren vill inte ge upp hoppet om Rodney.
1 av 4
Big Brither-vinnaren vill inte ge upp hoppet om Rodney. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
På finalfesten hånglade hon med kärleken Rodney Da Silva.
2 av 4
På finalfesten hånglade hon med kärleken Rodney Da Silva. Foto: Stella Pictures
En rörd Hanna lämnade huset som segrare efter 106 dagar.
3 av 4
En rörd Hanna lämnade huset som segrare efter 106 dagar. Foto: Stella Pictures
BB-vinnaren Hanna J undrar över framtiden med Rodney Da Silva.
4 av 4
BB-vinnaren Hanna J undrar över framtiden med Rodney Da Silva. Foto: Daniel Ohlsson/TV4/Stella Pictures

Kärleken mellan dokusåpaparet har hållit i sig även efter finalen - men nu kan sagan vara över. "Försökt nå honom men inte lyckats", skriver en uppgiven Hanna på sin blogg.


Läs mer
Vinnare av Big Brother

Hanna Johansson, 29, från Filipstad korades till vinnare av "Big Brother" år 2012 efter 106 dagar i huset. Hon gjorde sig främst känd för sitt nakenstädande, realtionen med Rodney Da Silva och sin glada värmländska.

Romansen mellan "Big Brother"-deltagarna Hanna Johansson, 29, och Rodney Da Silva, 24, kan vara över. Det oroar sig den förstnämnda för som öppenhjärtigt skriver om turbulensen i förhållandet på sin blogg:

- Mådde inte bra i morse vilket bottnar i att jag sen någon vecka tillbaka varit väldigt nere, har inte fått någon förklaring eller något på vad som hänt och tyvärr så är inte jag en människa som kan stänga av mina känslor på en knapp hur mycket jag än skulle vilja göra det just nu, har ingen aptit och sover kasst, lider även av lågt blodtryck och har en hemsk hosta som jag försöker kurera med cocillana, skriver hon bland annat.

"Försökt nå honom"

Paret har "i principt levt ihop" sen Hanna klev ut som vinnare ur "Big Brother"-huset i juni, men för en vecka sedan gav sig kvinnotjusaren och festprissen Rodney sig iväg för att festa på eget håll. Utan att komma tillbaka.

- Försökt nå honom men inte lyckats, vill inte kommentera mer på den frågan, skriver Hanna i en frågestund på bloggen.

Men än har hon inte gett upp hoppet om att de ska återförenas:

– Är jag kär släpper jag inte någon innan jag fått förklaring och fått hört hela historien, alltså inte baserat på vad folk tror ha hänt eller inte, skriver hon och Hanna har även lagt upp en video där hon talar ut om sina känslor.

Rodney har ännu inte kommenterat flykten från Hanna på bloggen, utan håller sig till historier som hur Chrille krockat med en Porsche och hur han portades från ett kasino på grund av hål i sina byxor.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.