Måndag 29 Nov
Stockholm

"De andra fruarna är så infernaliskt och gränslöst elaka"

Gunilla Persson säger att det kommer bli mer bråk eftersom hon inte gillar några av de andra fruarna i programmet längre.
1 av 5
Gunilla Persson säger att det kommer bli mer bråk eftersom hon inte gillar några av de andra fruarna i programmet längre. Foto:
Gunilla menar att Maria har ljugit för henne och sagt att hon inte har talat illa om bland annat Gunnilas hus. Något Gunila menar att hon ändå gjort när hon tittat på förra säsongen.
2 av 5
Gunilla menar att Maria har ljugit för henne och sagt att hon inte har talat illa om bland annat Gunnilas hus. Något Gunila menar att hon ändå gjort när hon tittat på förra säsongen. Foto: Foto: TV3/Thomas Engström
Vill man bråka med den här kvinnan?
3 av 5
Vill man bråka med den här kvinnan?. Foto: TV3/Thomas Engström
Maria som brukar klara sig från de största bråken är nu ordentligt insyltad hon med.
4 av 5
Maria som brukar klara sig från de största bråken är nu ordentligt insyltad hon med. Foto: David Sica/Stella Pictures
Vad som händer i nästa program får vi vänta och se.
5 av 5
Vad som händer i nästa program får vi vänta och se. Foto: All over press

Bara två avsnitt har sänts av nya säsongen av "Svenska Hollywoodfruar", men redan är kriget i full gång - och det är värre än någonsin. — Jag har ingenting av det här elaka i mig som de andra fruarna har, de är så infernaliskt elaka, gränslöst elaka, säger Gunilla Persson till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Svenska Hollywoodfruar

 Det är nu den femte säsongen som sänds på TV3, tisdagar kl 21.00.

I serien följer vi de starka personligheterna Margareta, Isabel, Maria och Gunilla.

Under gårdagens avsnitt av "SvenskaHollywoodfruar" kunde tittarna följa en lunch hemma hos den nyafrun Margareta Svensson, en tillställning som spårade ur rejält. De fyra profilernahade knappt hunnit slå sig ner innan smutskastningen drog igång.

—Gunillaser ut som en transvestit, Maria ser ut som en avdankad porrstjärnaoch Isabel måste ha haft en misslyckad injektion i läpparna, saMargareta i kameran.

Något som fått Gunilla Persson att serött.

— Hon kanske måste ge de här slagdängorna för attfå lite publicitet, men jag tycker det är dumt av henne att blikänd i Sverige som en totalt stillös, klasslös kvinna, sägerGunilla till Nyheter24.

Gunilla, som tidigare även legat ifejd med Isabel Adrian, avslöjar nu att hon inte gillar någon av de andra fruarna. 

— Jag har ingenting av det härelaka i mig som de andra fruarna har, de är så infernaliskt elaka,gränslöst elaka, det är fult att bete sig så som Isabel gjort iprogrammet, försöka komma i blickfånget genom att kasta skit påmig.

— Isabel saknar all stil och all klass. Hon blev arg för att jag i ett avsnitt av förrasäsongen trodde att hennes man var betjänt i huset, det är därskon klämmer. Det kan man väl skratta åt? Hon tar sig själv förpå stort allvar helt enkelt.

Inte ens Maria Montazami är Gunillas vän. Detta efter att hon, enligt Gunilla, ljugit ien scen som blivit bortklippt.

— Hon sa "Jag svär Gunilla påmina fyra barn att jag inte har talat illa om ditt hus, det varproduktionen som klippte ihop vad jag sa när jag syftade på ettannat hus". Sen funderade jag på det och tittade på gamlaprogram efteråt och det finns inte en möjlighet att hon inte sagt det, hon sa ju visst många elaka saker.

— Jag tycker atthon är en falsk person. Om man säger någonting så måste man ståför det. Hon väljer att skylla ifrån sig och det är falskt ochfel, för hon ljuger. Om man säger någonting man ångrar kan man säga förlåt.

Så du gillar ingen av de andrafruarna?

— Nej, speciellt inte efter detMargareta sa. Att jag ser ut som en transvestit? Det ärskrattretande. Att uttala sig så visar att de är stillösa. Det väntar absolut mer bråk framöver.

Kommentera
Kopiera länk
Dela