Tisdag 7 Dec
Stockholm

Olly Murs: "Hon hade inga trosor på sig"

Olly Murs hyllades av den svenska publiken på "Sommarkrysset".
1 av 5
Olly Murs hyllades av den svenska publiken på "Sommarkrysset". Foto: Stella Pictures/Robert Eklund
Olly tar i från tårna när han sjunger.
2 av 5
Olly tar i från tårna när han sjunger. Foto: Stella Pictures/Robert Eklund
Här är han snyggt uppklädd för "The BRIT Awards 2012 ".
3 av 5
Här är han snyggt uppklädd för "The BRIT Awards 2012 ". Foto: Stella Pictures/Justin Goff/Ken Goff Photos
Olly blev inbjuden av Robbie Williams att spela fotboll i förmån för "UNICEF".
4 av 5
Olly blev inbjuden av Robbie Williams att spela fotboll i förmån för "UNICEF". Foto: Stella Pictures/KGC-217
Olly tycker för det mesta om kändislivet men vill ibland vara ifred.
5 av 5
Olly tycker för det mesta om kändislivet men vill ibland vara ifred. Foto: Stella Pictures/PLANET PHOTOS

Nyheter24:s Miranda Karlsson träffade stjärnskottet Olly Murs för att snacka om nakna fans, kändislivet och att han vill dejta Marie Serneholt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Olly Murs

Oliver Stanley "Olly" Murse är född 14 maj 1984, och kommer från Witham, Essex, England.

Olly Murs skriver och sjunger sina egna låtar och är nu aktuell som programledare för eftersnacket av "X Factor".

Album: "Olly Murs", "In case you didn´t know"

Hetaste singeln just nu: "Heart skips a beat".

Olly Murs gjorde kometkarriär efter att han kom tvåa i det brittiska "X Factor". Bara två dagar efter finalen gick jurymedlemmen Simon Cowell ut med att han ville signa Murse, och 2010 släppte stjärnan sitt debutalbum. Sen dess har han släppt hit-låt efter hit-låt och blivit en riktig flickfavorit.

Hurhar ditt liv förändrats sedan "X Factor"?

— Det har fört med sig så många fantastiska saker. Jag får hålla på med det jag verkligen älskar, samtidigt som jag får resa jorden runt och se så många fantastiska platser. Jag tycker verkligen att alla borde resa. Utan ”X Factor” hade jag aldrig kommit till vackra Sverige, säger Olly och ler stort.

Brukardu utforska alla nya ställen du kommer till?
— Nej det kan jag tyvärr inte. Det blir mest olika hotell. Jag har faktiskt ganska mycket dötid när jag reser. Så det blir mycket tid på datorn och så, skrattar Olly till svar.

Hurhar kändisskapet påverkat dig?
— För det mesta är det roligt. Att vara känd betyder ju att jag gör någonting bra som folk gillar. Det kan däremot vara jobbigt också, att man aldrig bara kan vara. Om jag går ut kommer det alltid fram människor som vill fotografera mig eller prata. Det är väl ok, men om jag sitter och fikar vill jag bara bli lämnad ifred.

Hardu haft ett fan som gått överstyr?
— Ja det har jag. En gång när jag precis hade öppnat min dörr till rummet på hotellet jag bodde tappade jag nyckeln. Jag böjde mig ner för att plocka upp den och när jag tittade upp låg det en helt okänd tjej på sängen. Jag tittade mig lite osäkert omkring och frågade om jag hade gått in i fel rum, varpå hon svarade nej.

Varhon helt naken?
— Nej, det var hon inte.

Detlåter obehagligt, blev du illa till mods?
— Haha nej inte alls. Mina vakter bar ut henne nästan på en gång. Det var lite synd för hon såg rätt bra ut, skämtar Olly och rättar till hatten en aning.

Hurser din relationsstatus ut, är du singel?
— Ja, jag är singel. Självklart dejtar jag lite då och då men jag har aldrig riktigt fallit för en tjej. För att jag ska bli tillsammans med någon måste jag verkligen falla pladask för henne.

Skulledu kunna dejta en svensk tjej?
— Absolut! Svenska tjejer är jättesnygga. Speciellt Marie Serneholt. Henne skulle jag gärna vilja dejta.

Honär ju singel nu...
— Är det sant? Ja då måste jag försöka komma i kontakt med henne. Jag har hört att hon ska leda det svenska X Factor, så det har vi ju gemensamt.

Viskrattar båda två och Olly dricker en klunk vatten. Jag tar dåtillfället i akt att visa honom ett bildspel på kända svenskakvinnor. Jag har valt ut Agnes, September, Robyn, Lisbeth Salanderoch Prinsessan Madeleine. Han granskar bilderna länge, utan att känna igen någon.

— Eller vänta. Där är Robyn. Hennes musik brukar jag lyssna på. Och henne tror jag att jag har träffat, säger han och pekar på September.

Vadär din största rädsla?
— Att jag inte ska kunna hålla på med det här längre. Att sjunga och uppträda är min dröm. Om någon skulle komma och säga till mig att jag aldrig får sjunga eller stå på en scen igen skulle det vara en mardröm. Så tror jag det är för alla som älskar sitt jobb. En läkare som aldrig skulle få behandla patienter igen skulle känna likadant.

Vadär bland det dummaste du har gjort?
— Oj, vilken fråga, haha. Jo men det måste vara när jag var lite yngre och var ute på krogen. Då var jag med en tjej som jag kände lite sen innan, men inte särskilt bra. Hon hade i alla fall ett par riktigt tajta byxor med en lång dragkedja i fram. Av någon anledning tyckte jag att det skulle vara kul att dra ner den, men vad jag inte visste var att hon inte hade några trosor på sig.

Blevhon arg?
— Det kan man säga. Hon slog till mig i ansiktet. Jag vet faktiskt inte om hon har förlåtit mig än.

Intervjutidenbörjar ta slut och en annan journalist står och stampar i farstun.Vi börjar avrunda och jag ska fotografera.

— Ska vi ta en bild tillsammans?, frågar Olly och sträcker fram armarna.

Hanssvenska agent får hålla i kameran och Olly drar mig till sig. Senler vi stort båda två.

Kommentera
Kopiera länk
Dela