Per Holknekt visar upp sig för första gången på kändisvimmel sedan skilsmässan från Lena.
1 av 5
Per Holknekt visar upp sig för första gången på kändisvimmel sedan skilsmässan från Lena. - Foto: Finest.se/Stella Pictures/Bilden är ett montage
Per Holknekt gifte sig senare med Lena Philipsson den 18 september 2010.
2 av 5
Per Holknekt gifte sig senare med Lena Philipsson den 18 september 2010. - Foto: Stella Pictures
Men äktenskapet blev inte långvarigt.
3 av 5
Men äktenskapet blev inte långvarigt. - Foto: Stella Pictures
 Den 2 juli 2012 begärde de båda gemensam skilsmässa.
4 av 5
Den 2 juli 2012 begärde de båda gemensam skilsmässa. - Foto: Stella Pictures
Sedan dess har Per hållit sig undan rampljuset.
5 av 5
Sedan dess har Per hållit sig undan rampljuset. - Foto: Stella Pictures

Efter separationen - mager Holknekt tillbaka på röda mattan

Efter otrohetsskandalen och det nerlagda drömprojektet är Holknekt tunnare än någonsin.


Mejlkonversation avslöjade otroheten

I juni uppdagades att Per Holknekt varit otrogen mot hustrun Lena Philipsson efter att en privat intim mejlkonversation framkommit. I sin vrede ska Philipsson ha skrivit en upprörd uppdatering på sin privata Facebooksida. Ett inlägg som Holknekt senare ska ha svarat på via sin Facebook.

– Per menade att han hade blivit åsidosatt i förhållandet och inte sedd och hörd och älskad. Men det stämmer ju inte, det är ju bara skitsnack, berättar en källa för Nöjesbladet.

Skilsmässan från Lena Philipsson, 46,har tagit hårt på Per Holknekt, 52. Något som tydligt syntes då OddMolly-grundaren för första gången sedan separationen nyligenvisade upp sig på röda mattan.

En avmagrad och orakad Holknekt gästadeClarion Hotel Sign i Stockholm under invigningen av stjärnkockenMarcus Samuelssons restaurangkoncept American Table i början av månaden. Det var Holknekts första kändismingel sedan det i juni uppdagats att han varit otrogen mot sin hustru.

Det är inte bara privat som Holknekt haft det tufftden senaste tiden. Drömprojektet med magasinet Miss World tvingas även läggas på is efter bara två nummer:

—  Framtiden är i nuläget oviss av flera skäl. Ekonomiskt och finansiellt. Vi vill fortsätta, men det blir svårt just nu, säger Miss Worlds kreativa chef och ansvarige utgivare Jesper Heed till Resumé.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!