Enligt Camilla själv är flickvännen en kopia av Kate Moss.
1 av 4
Enligt Camilla själv är flickvännen en kopia av Kate Moss. - Foto: Montage: FREDRIK SANDBERG / Jonathan Short - AP/ SCANPIX
Den tidigare Lets Dance-deltagaren träffade sin nya kärlek för bara en vecka sedan. Men förlovningsringen sitter redan på fingret.
2 av 4
Den tidigare Lets Dance-deltagaren träffade sin nya kärlek för bara en vecka sedan. Men förlovningsringen sitter redan på fingret. - Foto: Eric Josjö/TV4
Camilla Henemark har tidigare avslöjat många av sina erövringar i hennes självbiografi. Klicka på länken i faktarutan för att ta reda på vilka kända personer som fanns med på sexlistan.
3 av 4
Camilla Henemark har tidigare avslöjat många av sina erövringar i hennes självbiografi. Klicka på länken i faktarutan för att ta reda på vilka kända personer som fanns med på sexlistan. - Foto: Stella Pictures/Bilden är ett montage
Henemark fick sitt genombrott under hennes tid i musikgruppen Army of Lovers, tillsammans med Alexander Bard och Jean-Pierre Barda.
4 av 4
Henemark fick sitt genombrott under hennes tid i musikgruppen Army of Lovers, tillsammans med Alexander Bard och Jean-Pierre Barda. - Foto: Lars Pehrson / SCANPIX /

Henemark förlovad med 20-åriga Amanda

Enligt sångerskan är den nya flickvännen en kopia av Kate Moss. Det dröjde bara ett dygn innan paret hade förlovat sig.


Henemarks erövringar

I självbiografin "Adjö det ljuva livet" namnger Camilla Henemark flera kända personer som hon uppger sig ha haft sexuella relationer med. Se hennes tidigare erövringar här.

Camilla, 48, har hittat kärleken - igen. Och det tog bara 24 timmar innan det var dags för förlovningen med 20-åriga Amanda från Solna i Stockholm.

– I stället för att vela fram och tillbaka började vi vårt förhållande i andra änden genom att bestämma oss, säger Henemark till Nöjesbladet.

Enligt den Melodifestivalklara Camilla ska flickvännen vara en kopia av modellen Kate Moss

Köpte plastringar

Paret träffades förra veckan på ett uteställe vid Fridhemsplan i Stockholm och bestämde sig redan dygnet därpå för att handla ringar från Guldfynd. Efter "dålig service" på smyckesaffären beslutade sig däremot de nyförälskade att nöja sig med plastringar tills vidare. 10 kronor styck uppges de ha kostat.

Camilla är jämngammal med Amandas mamma, men ändå känner sångerskan inte av någon åldersskillnad. 

– Vi förstår också varandra och efter bara en vecka tillsammans fyller vi i varandras meningar när vi pratar, säger hon enligt Nöjesbladet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Avhopp från Eurovisionfest tvingar fram flytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

1 timme sedan
Efter Jesus och Judas kliver Ola Salo i höst ut på Göteborgsoperan som den skruvade chokladfabrikören Willy Wonka. Det kan vara ganska roligt att få spela lite mer knäpp än man själv är, säger han med ett snett leende.

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

1 timme sedan
Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

1 timme sedan
Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

3 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.