Elin Kling för Louis Vuitton.
1 av 8
Elin Kling för Louis Vuitton.
Elin Kling i Louis Vuitton-filmen.
2 av 8
Elin Kling i Louis Vuitton-filmen.
Elin Kling traskar över gatan.
3 av 8
Elin Kling traskar över gatan.
Elin Klin har all anledning att le.
4 av 8
Elin Klin har all anledning att le. - Foto: Stella Pictures
Elin Kling gjorde nyligen en kampanj för Louis Vuitton.
5 av 8
Elin Kling gjorde nyligen en kampanj för Louis Vuitton. - Foto: Stella Pictures
Elin Kling driver även sin egen tidning STYLEBY.
6 av 8
Elin Kling driver även sin egen tidning STYLEBY. - Foto: Stella Pictures
Elin bor i New York.
7 av 8
Elin bor i New York. - Foto: Stella Pictures
Elin Kling vann pris på årets What is sexy-gala som arrangerades av Victorias Secret.
8 av 8
Elin Kling vann pris på årets What is sexy-gala som arrangerades av Victorias Secret. - Foto: Stella Pictures

Elins nya drömjobb: modell för Louis Vuitton

Från "Let's Dance" och bloggande i Sverige till kampanj för Louis Vuitton och drömjobb i New York – Elin Klings karriärsresa har bara börjat. Frågan är om det går att toppa det här?


Elins megasuccé

En stor blogg, ansiktet utåt för Expressens modesidor och stylist för TV4:s underhållningsprogram "Idol" är några av de projekt Elin hann med fram till 2010. Därefter tog karriären ytterligare ett sving uppåt och hon fick erbjudande om att starta en egen tidning som resulterade i modemagasinet "STYLEBY". Våren 2011 var Elin även gästdesigner hos klädjätten H&M.

Nu syns den svenska skönheten Elin Kling, 29, i den senaste kampanjen för ett av världens absolut mäktigaste modehus, Louis Vuitton

På en cykel och med en vinröd Louis Vuitton-väska slängd över axeln syns Elin framrullades längs gatorna i Paris.

2012 har varit ett minst sagt lysande år för Kling. Först fick hon ta emot pris som "sexiest cyberstar" på Victoria Secrets What is sexy 2012-gala. 

Nu har Elin som till vardags är bosatt i New York fullt upp med att turnera runt och promota sin samarbeteskollektion med GUESS by Marciano. 

I dagarna besökte hon bland annat Stockholm och varuhuset NK för att ge en premiärvisning. Men som att inte det vore nog har hon nu blivit modell för ett av världens största modevaruhus, Louis Vuitton. 

– Det känns nästan lite overkligt att få samarbeta med dem. Det var ganska snabba puckar. Min agent i London ringde och sedan flög de över mig till Paris. Jag var där i två dagar, säger hon till Expressen. 

Elin Kling är idag 29 år men upptäcktes redan som tonåring när hon medverkade som programledare i Svt:s "Bolibompa". Med ett modellkontrakt och Milano som bas växte modeintresset och när hon senare återvände tillbaka till Sverige blev hon en välkänd stilikon. 

Se Elin Kling för Louis Vuitton


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.