Abonnemanget gick inte att stoppa.
1 av 4
Abonnemanget gick inte att stoppa. - Foto: Yessica Thor / Yessica Thor
Malou von Sivers tvingades ta till hot om polisanmälan.
2 av 4
Malou von Sivers tvingades ta till hot om polisanmälan. - Foto: Yessica Thor/Stella Pictures
Hon leder Efter Tio på TV4.
3 av 4
Hon leder Efter Tio på TV4. - Foto: FameFlynet Sweden / David Sica
Den här veckan handlar det om att bli lurad i programmet, därav Malous bikt.
4 av 4
Den här veckan handlar det om att bli lurad i programmet, därav Malous bikt. - Foto: Ap/Scanpix

Tevestjärnan tablettlurad på nätet

Det gäller att ha koll på vad man beställer. En lockande annons om ett piller med afrikanska substanser som skulle göra under för viktnedgången blev början på ett kostsamt abonnemang.


För Hibbs gick det värre

Stureplansprofilen och storbloggaren Anna Hibbs är dömd för narkotikabrott efter att hon beställt sömntabletten Imovane via nätet

Du har säkert sett de där annonserna. De som lockar med lovord om snabb viktnedgång och med speciella ingredienser. Det gjorde även programledaren Malou von Sivers.

– Min blick föll på något fantastiskt piller med afrikanska substanser och gjorde det man absolut inte ska göra. Jag tänkte att man kunde ju testa, berättar hon.

Men efter att den första burken med piller levererats till brevlådan kom ytterligare flera burkar med piller. Burkar hon inte beställt. Snart förstod hon att hon satt fast med ett abonnemang hon inte beställt. På nätet kunde hon inte hitta någon information om hur hon skulle avsluta det oönskade abonnemanget och upprepade försök att bli av med det misslyckades. 

Till slut tvingades hon att hota med en polisanmälan för att bli av med företagets produkter och avgifter.

 Jag hittade en avsändare från Danmark dit jag skickade ett mail. Först påstod de att jag behövde ett speciellt nummer som jag inte hade, men när jag skrev att jag skulle polisanmäla dem så blev jag av med det, säger hon.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.