Det är efter syrliga uppdateringar om Molly Sandéns och Danny Saucedos förhållande som han tar en semester.
1 av 2
Det är efter syrliga uppdateringar om Molly Sandéns och Danny Saucedos förhållande som han tar en semester. - Foto: Stella Pictures
I vintras tog det femåriga förhållandet med Molly Sanden slut.
2 av 2
I vintras tog det femåriga förhållandet med Molly Sanden slut. - Foto: Stella Pictures

"Det är hon som är på semester med Saade"

Fansen är eniga. Den 18-åriga skönheten från Skåne är med Eric Saade i Mexiko.


Exet är kär

Förra veckan avslöjade Saades ex Molly Sandén att hon och Danny Saucedo är ett par. Efter ett par uppmärksammade syrliga uppdatering på Twitter från Erik flög han sedan till värmen för en paus i vardagen.

Förra veckan var det nykära Molly Sandén, 20, och Danny Saucedo, 26, som var på allas läppar. Nu tar Eric Saade, 22, över showen - men inte ensam. Det är bilder på den Meikanska stranden, hotellet och stekande sol som nu pryder popstjärnans feed på Instagram. Och så en okänd tjej.

– Det är en bejb precis framför mig, skriver Saade och publicerar en bild på en brunett vars ansikte är dolt av hennes hår.

Men vem det är har han ännu inte avslöjat. Fansen däremot, är på god väg. I kommentarsfältet till bilderna spekuleras det fritt och de flesta är eniga. Det är en 18-årig skönhet från Helsingborg som ska vara tjejen med den brunbrända kroppen.

Om hon är Saades "Miss Unknown" eller inte återstår att se.

Lyssna på Saades mystiska singel här:


/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

1 timme sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.