Onsdag 8 Dec
Stockholm

Män bröt sig in hos Dominika - vaknade av att tjuvarna stod i köket

Dominika Peczynski fick oväntat besök.
1 av 5
Dominika Peczynski fick oväntat besök. Foto: Stella Pictures
Dominikas man, Yoav, lyckades få ut männen ur lägenheten.
2 av 5
Dominikas man, Yoav, lyckades få ut männen ur lägenheten. Foto: Stella Pictures
På sin blogg skriver hon om sin rädsla för vad som kunnat hända under inbrottet.
3 av 5
På sin blogg skriver hon om sin rädsla för vad som kunnat hända under inbrottet. Foto: FameFlynet Sweden
Dominika tillsammans med sin dotter Hannah.
4 av 5
Dominika tillsammans med sin dotter Hannah. Foto: Stella Pictures
Nu ska de skydda sig ännu bättre med en grind.
5 av 5
Nu ska de skydda sig ännu bättre med en grind. Foto: Stella Pictures

Mitt i natten smög sig två tjuvar in i Dominika Peczynskis lägenhet. Med en handväska i ena handen och en dator i den andre upptäcktes inbrottstjuvarna av teveprofilens sambo.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Dominika

"Tvåbarnsamman Dominika Peczynski driver pr-byrån Mafioso, är Sverigechef för sajten Victoria Milan och har skrivit kokboken Östeuropas Kulinariska Hemligheter som fick pris för "Årets bästa etniska kokbok 2009" av Måltidsakademien. Hon är även sångerska i Army of Lovers och tävlar i programmet Kändishoppet på TV3".

Plötsligt vaknar "Kändishoppet"-aktuella Dominika Peczynski av att hennes sambo Yoav Bartal samtalar med någon i köket. En okänd man har tagit sig längst in i parets lägenhet och när han konfronteras menar han att han gått fel och egentligen ska till en fest.

"Min karl bad honom sticka därifrån vilket han gjorde. Han glömde en ficklampa på golvet så det här med fest och fel lägenhet var ju uppenbart rent skitsnack. Man går inte på fest med ficklampa så att säga", skriver Peczynski själv i sin blogg. 

Det visade sig senare vara två män.

Profilen berättar i bloggen hur den ena mannen stod nära ytterdörren och smet ut när Yoav yrvaket gått upp för att se vad som stod på. Den andra hade tagit Peczynskis handväska och hade precis dragit ur sladden till dottern Hannahs dator när han blev påkommen. 

"Vad som helst hade kunnat hända"

"Hela grejen är så satans otäck. Vad som helst hade kunnat hända. Jag är övertygad om att man inte går in i folks lägenheter på natten obeväpnad. Om jag varit ensam i lägenheten och sett två män där mitt i natten så skulle jag med all säkerhet börjat skrika i falsett och kanske blivit knivhuggen eller till och med skjuten", skriver profilen vidare.

Nu ska profilen gardera sig med att låsa sin gallergrind inifrån framöver. 

Dominika på scen:


Kommentera
Kopiera länk
Dela