1 av 3
- Foto: Stella Pictures/Twitter
2 av 3
- Foto: Stella Pictures
3 av 3
- Foto: David Sica / Stella Pictures

Strömstedt visar veckans argaste lapp

Roligt, sant eller överdrivet? Den här lappen som Niklas Strömstedt sprang förbi innehåller allt från extrem ilska och tragiskt missöde till en ordentlig uppläxning.


Bok om arga lappar

Komikern David Batra släppte 2008 boken "Den som inte tar bort luddet ska dö". En samlingsbok med arga lappar från Sveriges alla hörn.

Alla har vi väl små saker vi stör oss på och så småningom exploderar över. Överfulla soptunnor på gården, trängsel i matkön, folk som går på ett kollektivt fordon innan du hunnit gå av - du vet det där. Artisten Niklas Strömstedt, 54, ramlade över en efterlämning från en arg mamma som tröttnat på slarviga hundägare. Något hon lät sina medmänniskor veta genom en arg lapp

En riktigt arg sådan. 

Med stora bokstäver inleder den ännu okända mamman lappen med "VAFAN!". Sedan följer en dumförklaring av mattar och hussar, en historia om en ettåring som trillar i bajs och slutligen ett hot. Allt inklämt på ett A4-papper uppsatt med målartejp och med signaturen: "Otrevliga hälsningar en arg mamma".

– Är man arg ska man skriva arg lapp! Bra där!, skrev Strömstedt och publicerade bilden via sin Twitter. 

På bara tre timmar hade uppdateringen som i skrivande stund favoritmarkerats 50 gånger även retweetats över 115 gånger. 

Om det var Twitteranvändare som höll med den arg mamman eller Strömstedts uppmaning att utagera sina känslor på en lapp är oklart. Kanske var det bara dagens underhållning.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...