Onsdag 1 Dec
Stockholm

Nu ska Filip och Jennie Hammar få barn

Jennie och Filip Hammar ska bli föräldrar.
1 av 3
Jennie och Filip Hammar ska bli föräldrar. Foto: Stella Pictures / DR
Jennie avslöjade den glada nyheten i sin blogg.
2 av 3
Jennie avslöjade den glada nyheten i sin blogg. Foto: Uffe Ringblom/EPS
Det blir parets första barn.
3 av 3
Det blir parets första barn. Foto: STELLA PICTURES / David Sica

Bebislycka för tevestjärnan Filip Hammar och hans fru Jennie Hammar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Intervju24: Filip Hammar

Filip Hammar om kollegan Fredrik Wikingsson, monumentala fyllor, att inte ha Zlatan Ibrahimovics telefonnummer och om hur lätt det är att vara kändis i Sverige.

Läs en längre intervju med Filip här. 

Teveprofilen Filip Hammar, 38, ska bli pappa. Hans fru, journalisten Jennie Hammar, avslöjade den glada nyheten på sin blogg. 

– Det börjar bli svårt att dölja, inte för att jag är konstant trött, hungrig – och illamående! – utan för att magen börjar bli för stor för ursäkter som ”laktosintolerans”. Alltså: Jag väntar barn. Och vi är förstås överlyckliga, skriver Jennie på sin populära blogg och visar dessutom en bild på den begynnande bebisbulan. 

Filip och Jennie har bott i Los Angeles sedan år 2009, och för Nyheter24:s reporter berättade Filip hur han fick kämpa för att vinna Jennies hjärta. 

"Det tog ett jävla tag innan vi blev tillsammans"

– Vi sprang in i varandra första gånge på Bistro Jarl, sjukt nog. Det är ingen krog jag frekventerar i större utsträckning. Jag var där med min producent, och hon var där med en tjejkompis.Vi beställde in shots till dem, och de tyckte nog att vi var rätt töntiga. Sen vandrade jag runt episkt full på Stureplan och försökte få med mig Jennie hem, men hon sa nej. Det tog ett jävla tag innan vi blev tillsammans, sa Filip då. 

Det blir parets första barn, och i Filips podcast diskuterade Filip självklart nyheten med sin parhäst Fredrik Wikingsson, 39, som är pappa till två barn. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela