Magnus Betnér gör som han vill.
1 av 4
Magnus Betnér gör som han vill. - Foto: Dan Hansson / SvD / SCANPIX
Sketchen var skriven av Fredrik och Felix Herngren som här står med skådisarna från hans succé Solsidan.
2 av 4
Sketchen var skriven av Fredrik och Felix Herngren som här står med skådisarna från hans succé Solsidan. - Foto: stellapictures
I höst drar Magnus på turné med Soran som vägrar vara rädd inför den nya showen, trots hot.
3 av 4
I höst drar Magnus på turné med Soran som vägrar vara rädd inför den nya showen, trots hot. - Foto: Stella Pictures / Roger Tillberg
Soran är en folkkär profil, här leder han fotbollsgalan. Men de båda komikerna är kända för att säga precis vad de vill.
4 av 4
Soran är en folkkär profil, här leder han fotbollsgalan. Men de båda komikerna är kända för att säga precis vad de vill. - Foto: FameFlynet Sweden / Andreas L. Eriksson

Magnus Betnér läckte hemligstämplat manus för Eurovision

Komikern Magnus Betnér hånade och läckte en hemlig sketch inför Eurovision på sin blogg. – En femåring hade kunnat skriva den


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Aktuell med show

I höst drar Soran Ismail ut på turné tillsammans med Magnus Betnér. Trots hot är ingen av de två komikerna rädda. Läs om hoten här.

Det är bara några dagar kvar till finalen av Eurovision går av stapeln i Malmö den 18:e maj. För den som längtat bjöd komikern Magnus Betnér via sin blogg på ett smakprov av vad världen kan vänta sig från scen i humorväg. Men det är ett bottenbetyg som det hemlighetsstämplade materialet i form av ett manus till en sketch får av Betnér. 

"Jag vet inte vad jag avskyr mest. Det faktum att det bara är tråkigt, att en femåring kunnat skriva den eller att de ville ha MIG i den", skriver komikern på sin blogg om manuset han fått mejlat till sig.

Skriven av känd humorduo

Han fortsätter sedan med att skriva att han kunnat vara med i sketchen skriven av Felix Herngren och Fredrik Lindström men återger den sedan i stället.

– Vi har gått ut till flera etablerade komiker och skådespelare i samband med projektet och inspelningen. Men vi litar normalt på personers professionalism när det gäller att ta del av manus. De är oerhört sällan det här händer. Så vitt jag vet har det aldrig hänt, säger Pontus Edgren VD för FLX till Aftonbladet.

Enligt tidningen är det bara en tidig version av manuset som Betnér fått ta del av och FLX ska nu ha bett Betnér via hans agent att ta bort manuset från sin blogg. Något som i skrivande stund inte hänt. 

– Det är förbannat bra gjort och jag hoppas att det här ger effekten att de stryker sketchen helt eller reviderar den. Kul att se någon som vågar visa lite stake och whistleblowa lite. Det är sånt satans daltande här i Sverige, skriver en läsare i kommentarsfältet.

Se Magnus på scen här:


/
/
/
/