I slutet av augusti är det dags.
1 av 6
I slutet av augusti är det dags. - Foto: Faksimil KingSize
Joel Kinnaman är på väg att verkligen etablera sig i Hollywood - eller ska vi säga att han redan gjort det. Men i sommar får Sverige ta del av honom i svensk produktion igen.
2 av 6
Joel Kinnaman är på väg att verkligen etablera sig i Hollywood - eller ska vi säga att han redan gjort det. Men i sommar får Sverige ta del av honom i svensk produktion igen. - Foto: Stella Pictures
Matias Varela spelar Jorge.
3 av 6
Matias Varela spelar Jorge. - Foto: FameFlynet Sweden / David Sica
Med Snabba Cash-kollegan på premiär.
4 av 6
Med Snabba Cash-kollegan på premiär. - Foto: Robert Eklund / Robert Eklund
Här under inspelningen av Snabba Cash.
5 av 6
Här under inspelningen av Snabba Cash. - Foto: Johan Lindsten/EPS
Filmerna är baserade på Jens Lapidus romaner om JW.
6 av 6
Filmerna är baserade på Jens Lapidus romaner om JW. - Foto: Johan Lindsten/EPS

Strippor, vapen och brända bilar - här är nya Snabba Cash

Se klippet från inspelningen av den sista filmen i Snabba Cash-triologin. Här förbereder Jorge för svensk historias största värdetransportrån.


Mer om filmen

JW lever på landsflykt, nu fast besluten att få reda på vad som hänt med sin försvunna syster Camilla. Spåren leder till Stockholms undre värld. 

Jorge ska göra en sista stöt – Sveriges genom tidernas största värdetransportrån. Men under de komplicerade förberedelserna möter han en kvinna från sitt förflutna – Nadja. 

Den tredje och avslutande delen i triologin Snabba Cash har fått titeln "Snabba Cash Livet Deluxe", och är precis som de tidigare filmerna baserad på författaren Jens Lapidus succéböcker. 

I slutet av augusti har filmen premiär, men redan nu kan du smygtitta på den explosiva filmen som alltså blir den sista med Joel Kinnaman som JW och Matias Varela som Jorge. Det är magasinet Kingsize som nu kan visa en film där du kan följa med bakom kulisserna på inspelningen. 

Nedräkningen har börjat.

Titta här:


Filmen har premiär den 30 augusti i Sverige.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".