Tevestjärna i våldsam krasch - nu tackar han sin räddare

Efter att "Biggest Loser"-vinnaren Simon Kachoa kolliderade med en buss på tisdagsmorgonen tvingades han föras till sjukhus. På facebook tackar han nu kvinnan som kom till undsättning.


Bloggare räddade man som ramlat ner på spåret

Hade du klarat av att bära upp någon från ett tågspår på två minuter? Hugo Rosas klarade det och räddade livet på en man som ramlat ner från perrongen. 

Läs den gripande berättelsen här. 

När 24-åriga Simon Kachoa sökte till svenska "Biggest Loser" var det för att att förändra sitt liv. Men när Kachoa, som korades till vinnare i juni efter ett viktras på över 83 kilo, skulle till gymmet på tisdagsmorgonen höll hans nya liv på att slås i spillror. 

Personbilen som Simon färdades i tillsammans med sin pappa kolliderade kraftigt med en buss i Västerås strax före 08.30, skriver VLT

Via sin officiella Facebooksida har Simon uppdaterat med bilder från sjukhussängen. På en bild ligger han på en bår med huvudet fixerat. Han har nackkrage och blodiga sår över ögonbrynet. 

"Jag mår just nu bra och har sytt vid några ställen. Jag fick tillbaka röntgen svar på överkroppen och ansiktet och det visade sig bra. Min far mår även han bra då airbagen tog emot honom bra. Jag hade verkligen änglavakt", skriver han. 

Simon skriver vidare att det var en kraftig krasch och att han enligt läkaren har haft tur. På sin Instagram berättar Simon att han har fått sy fingret, i ögonlocket och innerläppen. Han har även drabbats av en kraftig hjärnskakning.

Han uttrycker också tacksamhet till den, för Simon, okända kvinna som kom till undsättning efter kraschen.

"Jag vill även tacka kvinnan som snabbt var på plats, ringde ambulans, tryckte mot mitt sår och la mig ner och lugnade mig. Vem du än är, stort tack. Du är en ängel och en underbar person", skriver han. 

Så här såg det ut när Simon sökte till Biggest Loser:


/
/
/
Bil
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!