Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

James Franco: "Jag önskar att jag var gay"

- 10/09/2013, 17:38 -
"Det är ingen förolämpning att vara gay"
1 av 3

"Det är ingen förolämpning att vara gay"

Photoshot. All rights reserved. / Photoshot

2 av 3

Olympia / Stella Pictures

3 av 3

FameFlynet / FameFlynet

Det blev svettigt för James Franco då han nyligen gästade "Comedy Central" för att genomgå en så kallad "roast". Men gay-skämten tog han med en klackspark.

Under en "roast" på Comedy Central samlar man ihop en skara komiker och skådespelare, som sedan får turas om att "roasta" varandra med hjälp av skämt "under bältet". Och är man med i roasten får man roasten tåla. 

Detta avsnitt var var fokus på James Franco, som utsattes för diverse magstarka skämt, men det var speciellt ett ämne som uppkom hos gästerna flertalet gånger under kvällen – att Franco egentligen skulle vara homosexuell.

"Kör på gayskämten!"

Det blev slutligen ett eget "skämt" om hur många av gästerna som drog gayskämt om Franco. 

– Jag tror inte att James Franco nödvändigtvis behöver vara gay. Jag tror bokstavligt talat bara att han inte kan öppna ögonen så pass mycket att han ser vem han ligger med, var ett av många uttalanden under kvällen. 

The Daily Beast  frågade Franco i en intervju vad han tyckte om sin roast. 

– Jag kände typ, bra! Kör på gayskämten! Jag är inte obekväm alls i om folk tror att jag är gay, det är ju inte ens en förolämpning, jag menar, jag önskar att jag var gay!

"Måste känna igen sig i rollen"

Franco anser att en stor del av film handlar om att publiken ska kunna känna igen sig, kunna identifiera sig med karaktärer och projicera sina känslor. 

– Samma sak gäller för skådespelaren. Utanför karaktären måste man kunna känna igen sig i rollen man spelar, påpekar han. 

Roasten knöts till slut ihop av komikern Aziz Ansari som fått nog av gayskämten. 

– Wow, extremt många gay-skämt om James Franco ikväll. Tydligen är det ju så att om man är ren, snyggt klädd och har en grej för kultur så är man super-gay idag. Är det därför resten av er är så extremt feta och skitiga? Ni tror alltså att om man läser en bok och tar en dusch så kommer det bara att flyga snoppar på ditt ansikte, sa han.

Se ett av klippen här!