Adrian recenserar upplevelsen i sin blogg.
1 av 4
Adrian recenserar upplevelsen i sin blogg. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Hon är fru till Steve Angello...
2 av 4
Hon är fru till Steve Angello... - Foto: Stella Pictures / Morgan Dessalles
Som varit med i Swedish House Mafia.
3 av 4
Som varit med i Swedish House Mafia. - Foto: All Over Press
Hon har synts i Hollywoodfruar på TV3.
4 av 4
Hon har synts i Hollywoodfruar på TV3. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund

Därför frös Hollywoodfrun ner sig i 140 minusgrader

Hollywoodtrenden fryser ner dig i över 100 minusgrader och fördelarna sägs vara många.


Världens sjukaste skönhetstrender

Att se ut som en levande Barbiedocka, operera in en bagelbulle i pannan eller göra allt för att se ut som en katt – världens skönhetstrender blir sjukare och sjukare.

Se påhitten här.

Sedan länge har idrottssmän utsatt sig för iskalla bad efter ett hårt träningspass - allt för att musklerna ska återhämta sig fortare. Men trenden har antagit en ny rykande skepnad för att kunna pressas in i dagsschemat för alla med eventuellt för tjock plånbok. 

Hollywood- och dj-frun Isabel Adrian var inte sen med att testa den iskalla behandlingen. I sin blogg beskriver hon hur det gått till.

– Röken som kommer ut ser ut som kolsyrerök, ni vet sån där rök som fanns på discon när man var liten. Väl inne i kabinen drog de på den iskalla ångan och där stod jag i hela två minuter och frös häcken av mig. 

Enligt Adrian ska behandlingen vara bra för leder och om man har en skada ska den iskalla trenden snabba på läkningsprocessen. 

– Det piggar också upp en som fasen, fortsätter hon sedan i inlägget.

Men bortkastade pengar var det inte helt och hållet. Enligt hemsidan för företaget som utför behandlingarna kan ångan också minsta psykisk stress. Något som Adrian kan tänkas må bra av i den stressiga vardagen som småbarnsmamma, storbloggare, egenföretagre och poddare.

Så här går det till enligt tillverkaren:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

3 timmar sedan
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.