Ibland är det svårt att ta sig vidare från hårda prövningar.
1 av 3
Ibland är det svårt att ta sig vidare från hårda prövningar. - Foto: Stella Pictures
Marcelo och Annica förlovade sig i "Big Brother"-huset.
2 av 3
Marcelo och Annica förlovade sig i "Big Brother"-huset.
Och nu är han hennes livspartner.
3 av 3
Och nu är han hennes livspartner. - Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Efter sveket i teve – Big Brother-paret i kris

Det sägs att kärleken övervinner allt – men med förutsättningarna som följer med att delta i "Big Brother" kan det inte helt överraskande bli svårt.


Story of Anncelo

Annica och Marcelo Peña förlovade sig efter 57 dagar i "Big Brother"-huset.

– Jag trodde inte att jag kunde bli så här kär. Jag hoppas att vi kan bygga en framtid tillsammans, sa Marcelo till Annica då.

Men sedan har förhållandet varit en ständig berg-och-dalbana. Gång på gång har Marcelo Peña betett sig illa mot sin älskade - och dödsstöten blev definitivt otroheten på en kräftskiva.

När Marcelo Peña, som beskrivits som en notorisk player, förra året deltog i dokusåpan blev han kär i sin konkurrent Annica EnglundEtt stormigt förhållande med svek och lögner utspelade sig inför tittarna under bästa sändningstid. 

Men så gick Marcelo ner på knä, friade - och fick ja.

Men trots kärleksförklaringen hånglade Marcelo sedan upp "Big Brother"-deltagaren Jennifer Andreasson. Något som till och med fick programledare Gry Forssell att reagera.

– Jag skulle vilja säga att Marcelo är ett känslokallt arsle, sa hon då

Men kärleken var stark. Sveken tog visserligen tid att läka men även efter att paret lämnat huset förblev de ett par. 

Har mått dåligt på grund av Big Brother

Men nu verkar det som att den tuffa utmaningen att vara med i dokusåpan gör sig påmind. I sina populära bloggar skriver nu teveprofilerna två långa och öppenhjärtliga inlägg om sitt förhållande.

"Den största anledningen till att jag mått så dåligt är Big Brother. Jag är jätteglad att jag fick medverka för att det var så roligt men när jag tittar tillbaka och ser på mig själv skäms jag. I dag är jag så långt ifrån den personen i teverutan", skriver Annica i sitt inlägg.

Även Marcelo öppnar upp sig och berättar om sina tankar kring det som beskrivits som otrohet mellan paret.

"Ville inte åka till Rhodos och ligga med tjejer"

"Jag var osäker där inne, jag var en ung grabb som ville synas och ha kul, varje dag var som en fest", skriver han. 

I inlägget försöker han också beskriva den personlighetsförvandling han genomgick under sin tid i huset.

"När jag lämnat huset insåg jag helt plötsligt vad som var viktigt och vad jag ville göra med mitt liv, jag ville inte åka utomlands till Rhodos och ligga runt med småtjejer. Jag ville ha ett liv med Annica som jag älskade mer än allt annat på denna jord, jag var verkligen förälskad på ett sätt som jag aldrig varit förut", skriver Marcelo vidare

Nu hoppas Nyheter24 att paret, som planerar att gifta sig till sommaren, hittar tillbaka till vardagslugnet. 

Se en fanvideo till paret här:


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.