Något för dig?
Något för dig? - Foto: AP/TT

Ny app vänder på normen – låter kvinnor uttrycka sin sexualitet

Nu ska kvinnor få uttrycka sin sexualitet utan att den domineras eller kontrolleras av män. Här är appen som skaparen beskriver som en trekant mellan social media, en fotoapp och sex.


Från IM ICANDY

"Vi är uttryck oss själva på ett sätt som vi aldrig vågat tidigare, och vi håller på att bli redo för en ny sexuell revolution via sociala medier. 

Vi älskar vårt liv, kropp, frihet, bröstvårtor, nakenhet, fester, stunder, sexualitet, orgasmer, konst, känslor, mänsklighet, underkläder, klänningar, tankar, bikinis, pengar, bilar, ungdomar, orgier, njutning, extas, andlighet, kärlek, fotografi, mode, vänner och vi är så jävla trött på det gammaldags tänkandet där få styr många." – Via Facebook.

Olinda Borggren, numera Olinda Castielle, är rak på sak. 

– Vi kommer att vända upp och ner på allt och bli den största och mest kontroversiella appen i världen 2014, säger hon till Nyheter24

Men det är inte direkt en kontorsvänlig produkt som hon skapat tillsammans med partnern Patrick.

– Alla appar som finns är skapade av män, och skildrar bara vad män vill ha. Vi är den första fotodelningsappen med hög kvalité någonsin som är helt ocensurerad och vill skildra kvinnors sätt att dela med sig av sina sexiga, trendiga eller erotiska bilder, berättar hon vidare.

"Firar kvinnors nyfunna frihet och sexualitet"

Privat eller öppet, gratis eller mot prenumerering, användaren själv avgör. 

– Vi är lätttare, snabbare, coolare och hetare. Vi visar och erbjuder vad människor vill ha av allt, relationer, heta bilder, sex, erotik, fester, trender, kärlek och mode. Det är en app som firar kvinnors nyfunna frihet och sexualitet, säger Olinda till Nyheter24.

Allt innehåll uppges vara krypterad, så att ingen obehörig kan komma åt användarens privata innehåll när den finns tullgänglig från och med juli i år.

Är en trekant

Själv beskriver Olinda och partnern Patrik appen som en krekant mellan social media, en fotoapp och sex - helt ocensurerat. Och på Facebooksidan skriver man "äntligen kan du dela mig dig av vad du vill ocensurerat".

Vad tror du? Kommer appen kunna hjälpa kvinnor att sluta hämma sin sexualitet? 

/
/
App
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen har särskild händelse under Eurovision

1 timme sedan

Bonde-Ellinors syrliga ord om Filip: "Jag är ledsen men..."

1 timme sedan
Ellinor Eke-Göransson blev "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter att hon träffat Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. När paret gjorde slut året därpå så var det många tittare som blev nyfikna över vad som hänt egentligen.

Masked Singer anmält fyra gånger: "Obehagligt"

2 timmar sedan
Masked Singer Sverige är en stor succé på TV4. Varje vecka lockar underhållningsprogrammet med Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El-Refai miljonpublik. Men det finns en del detaljer som har fått tittarna att anmäla programmet.

Ryssland efterlyser regimkritisk författare

idag 12:46
Den ryska polisen har efterlyst författaren Daria Serenko. Det är ännu ett exempel på det allt hårdare klimatet för regimkritiker i landet.

"Stöld"-regissören: Vi har upplevt rasismen

idag 12:44
För regissören Elle Márjá Eira och huvudrollsinnehavaren Elin Oskal är det hat mot samer som skildras i filmen "Stöld" i högsta grad verklighet. Vi upplevde det faktiskt mitt under inspelningen, säger Elle Márjá Eira.

Det måste "Paradise"-deltagarna göra för att få ligga i huset

idag 12:33
Den nya säsongen av “Paradise” har haft premiär, och precis som tidigare så finns det strikta regler kring sex och samtycke. – Vi tänkte först det här med tummen upp skulle vara skit-cringe, säger deltagaren Josefine Horst.