Stockholm

Ny app vänder på normen – låter kvinnor uttrycka sin sexualitet

Något för dig?
Något för dig?. Foto: AP/TT

Nu ska kvinnor få uttrycka sin sexualitet utan att den domineras eller kontrolleras av män. Här är appen som skaparen beskriver som en trekant mellan social media, en fotoapp och sex.


Läs mer
Från IM ICANDY

"Vi är uttryck oss själva på ett sätt som vi aldrig vågat tidigare, och vi håller på att bli redo för en ny sexuell revolution via sociala medier. 

Vi älskar vårt liv, kropp, frihet, bröstvårtor, nakenhet, fester, stunder, sexualitet, orgasmer, konst, känslor, mänsklighet, underkläder, klänningar, tankar, bikinis, pengar, bilar, ungdomar, orgier, njutning, extas, andlighet, kärlek, fotografi, mode, vänner och vi är så jävla trött på det gammaldags tänkandet där få styr många." – Via Facebook.

Olinda Borggren, numera Olinda Castielle, är rak på sak. 

– Vi kommer att vända upp och ner på allt och bli den största och mest kontroversiella appen i världen 2014, säger hon till Nyheter24

Men det är inte direkt en kontorsvänlig produkt som hon skapat tillsammans med partnern Patrick.

– Alla appar som finns är skapade av män, och skildrar bara vad män vill ha. Vi är den första fotodelningsappen med hög kvalité någonsin som är helt ocensurerad och vill skildra kvinnors sätt att dela med sig av sina sexiga, trendiga eller erotiska bilder, berättar hon vidare.

"Firar kvinnors nyfunna frihet och sexualitet"

Privat eller öppet, gratis eller mot prenumerering, användaren själv avgör. 

– Vi är lätttare, snabbare, coolare och hetare. Vi visar och erbjuder vad människor vill ha av allt, relationer, heta bilder, sex, erotik, fester, trender, kärlek och mode. Det är en app som firar kvinnors nyfunna frihet och sexualitet, säger Olinda till Nyheter24.

Allt innehåll uppges vara krypterad, så att ingen obehörig kan komma åt användarens privata innehåll när den finns tullgänglig från och med juli i år.

Är en trekant

Själv beskriver Olinda och partnern Patrik appen som en krekant mellan social media, en fotoapp och sex - helt ocensurerat. Och på Facebooksidan skriver man "äntligen kan du dela mig dig av vad du vill ocensurerat".

Vad tror du? Kommer appen kunna hjälpa kvinnor att sluta hämma sin sexualitet? 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.