Söndag 19 Sep
Stockholm

Vad gör Daniel Paris i helgen?

Behöver du lite inspiration till vad man kan göra i helgen? Nyheter24 tog sig ett snack med den alltid lika trevliga Daniel Paris för att kolla vad han har för sig under ledigheten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Följ Daniel Paris

Här kan du läsa Daniels blogg.  

– I helgen ska jag mest "bara vara". Har haft en väldigt händelserik vecka där jag bland annat föreläst och varit på massor av möten inför min show "Nöjeskoll" som har premiär den 11 februari. Så jag känner att jag behöver ta igen mig då det gäller sömn (och mat). Nattklubbsmässigt är jag också sjukt tråkig men när jag väl går ut hittar man mig på lite olika ställen. V och Ambassadeur gillar jag särskilt mycket.

Vad du äter du?

– På helgen styr jag gärna upp långkok med vänner och lagar mat i timmar. Kan handla om att göra en riktigt god lasagne "från scratch" eller någon god gryta eller pulled pork som är min senaste besatthet, berättar Daniel.

På vilket fik man hittar dig? 

– När det gäller fik går jag gärna till Cafe Stories i Skrapan och tar något varmt att dricka. När jag känner att jag behöver en extra kick går jag till frozen yoghurtstället Honeycomb som ligger precis ovanför och tar en yoghurt med extra allt. Frukter och kolasås, you name it, säger han. 

Vad är den typiska helg-outfiten?

– Outfiten är oftast slapp och mysig, ett par jeans och något stickat upptill. Eller smala jeans, en stor t-shirt och en hatt. 

Hur ser den perfekta söndagen ut?

– Då åker jag hem till mina föräldrar och hjälper till med söndagsmiddagen, myser och får skjuts hem av pappa. Sen är jag nöjd.

Kommentera
Kopiera länk
Dela