Nya haffa guzz: Här dissar polisen PH-Samir

Det roliga klippet slutade med en diss från polisen. – Hoppas dom blir glada när dom ser att det är dom som blev ägda på film i stället, jag vill inte ens ha hennes nummer längre, säger Samir Badran till Nyheter24.


Mer om RMM

Sju killar, miljontals visningar och över 150 000 prenumeranter på Youtube - Random Making Movies är kompisgänget som alltid har en kamera med sig. 

Kompisgänget består av William F, William J, Karl-Johan, Leo, Nicklas, Ture och Jonas. 

Läs Nyheter24:s intervju där killarna berättar hur allt började, här.

Det är i ett kortare klipp utlagt av killarna i Random Making Movies som "Paradise Hotel"-deltagaren Samir Badran greppar stafettpinnen och ger sig ut på plattan för att haffa guzz. 

Men någon tur i kärlek verkade charmören inte ha just den här dagen. Inte i det klipp som släppts som teaser via gruppen Random Making Movies Facebook i varje fall. 

Därför fick han inte numret

När Samir frågar en polis på Plattan i Stockholm om hennes nummer blir han rejält dissad. 

– Jag är gift men förutom det så skulle jag inte vara intresserad av dig. 

Svaret på varför blir hårt.

– Många orsaker. Därför att du är på plattan och är ledig, svarar hon Samir.

"Hon svarade mig på ett spydigt sätt"

Men Samirs självförtroende har lyckligtvis inte fått sig en törn. 

– Jag tycker att det kändes som att hon kolla snett på mig på ett förnedrande sätt. Riktigt dåligt bemötande. Kanske är skumt att en random person kommer fram till henne och frågar om hennes nummer, men deras jobb är trots allt ändå att arbeta med människor, och jag antar att jag är nog inte den konstigaste människan hon träffat, säger Samir till Nyheter24 och fortsätter: 

– Hon svarade mig på ett väldigt spydigt sätt att jag inte hade någon chans för att jag hänger på plattan och hennes kollega säger till mig att jag blev ägd. Moget beteende av polis. Hoppas dom blir glada när dom ser att det är dom som blev ägda på film i stället, jag vill inte ens ha hennes nummer längre, otrevliga jävel.

Se klippet här:



Så här har det sett ut när RMM tidigare haffat guzz på plattan:



RMM De haffade guzz och fick närmare en miljon visningar på Youtube. Nyheter24 parade ihop Random Making Movies med Instagrams mest kända hund för att se om hundtricket fungerar. 

Så här gick det:

http://swf.lwcdn.com/flash11/S... name="allowfullscreen" value="true">

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.