Molly Sandén åkte till Los Angeles för att satsa på karriären.
1 av 4
Molly Sandén åkte till Los Angeles för att satsa på karriären. - Foto: Stella Pictures / David Sica
När hon hamnade på en knarkfest hos Chris Brown så började Molly fundera över vad som är viktigt. På bilden: Chris Brown festar med glamourmodellerna Melissa och Carla Howe på Playboy Mansion.
2 av 4
När hon hamnade på en knarkfest hos Chris Brown så började Molly fundera över vad som är viktigt. På bilden: Chris Brown festar med glamourmodellerna Melissa och Carla Howe på Playboy Mansion. - Foto: Baker / FameFlynet.uk.com / 75
Enligt Molly Sandén var superstjärnan Chris Brown "totalt speedad på droger".
3 av 4
Enligt Molly Sandén var superstjärnan Chris Brown "totalt speedad på droger". - Foto: Stella Pictures / i-Images, PacificCoastNews
Molly Sandén.
4 av 4
Molly Sandén. - Foto: Stellapictures / Robert Eklund

Knarkfest blev vändningen för Molly Sandén

– Folk var höga och låg och åmade sig och han var totalt speedad på droger, säger Molly Sandén om knarkfesten hos Chris Brown.


Sångerskan Molly Sandén, 22, har tidigare pratat om hur hon har kämpat för att lära sig att tycka om sig själv. I fjol startade hon hashtaggen #överminstoltakropp och succén var ett faktum. Molly har berättat om näthat och vikthån. Om hur en manager i Los Angeles, där Molly bor, sa att hon borde söka upp en personlig tränare. 

– Det är många som smyger in träningstips. De tror att jag är missnöjd bara för att jag väger några kilo mer, berättade Molly för Aftonbladet då.

"Fruktansvärt att se"

 I en intervju med Aftonbladet berättar Molly nu om vad som blev den stora vändningen när hon kommit till USA.

– Jag åkte dit för att satsa på karriären, jag trodde att alla stjärnor levde på ett visst sätt där. Men det luftslottet raserades snabbt. Vi var hemma hos Chris Brown på en fest och det var bara fruktansvärt att se. Folk var höga och låg och åmade sig och han själv var totalt speedad på droger. Jag tänkte: är det hit jag vill? Till det här livet med höga främlingar som festar hemma hos mig? Så jag började fundera, vad är det viktiga?, säger Molly till Aftonbladet.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

idag 05:58
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.