Onsdag 22 Sep
Stockholm

Knarkfest blev vändningen för Molly Sandén

Molly Sandén åkte till Los Angeles för att satsa på karriären.
1 av 5
Molly Sandén åkte till Los Angeles för att satsa på karriären. Foto: Stella Pictures / David Sica
När hon hamnade på en knarkfest hos Chris Brown så började Molly fundera över vad som är viktigt. På bilden: Chris Brown festar med glamourmodellerna Melissa och Carla Howe på Playboy Mansion.
2 av 5
När hon hamnade på en knarkfest hos Chris Brown så började Molly fundera över vad som är viktigt. På bilden: Chris Brown festar med glamourmodellerna Melissa och Carla Howe på Playboy Mansion. Foto: Baker / FameFlynet.uk.com / 75
Enligt Molly Sandén var superstjärnan Chris Brown "totalt speedad på droger".
3 av 5
Enligt Molly Sandén var superstjärnan Chris Brown "totalt speedad på droger". Foto: Stella Pictures / i-Images, PacificCoastNews
Chris Browns knarkfest var inget för Molly Sandén.
4 av 5
Chris Browns knarkfest var inget för Molly Sandén. Foto: BESTIMAGE / BESTIMAGE
Molly Sandén.
5 av 5
Molly Sandén. Foto: Stellapictures / Robert Eklund

– Folk var höga och låg och åmade sig och han var totalt speedad på droger, säger Molly Sandén om knarkfesten hos Chris Brown.

Kommentera (6)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sångerskan Molly Sandén, 22, har tidigare pratat om hur hon har kämpat för att lära sig att tycka om sig själv. I fjol startade hon hashtaggen #överminstoltakropp och succén var ett faktum. Molly har berättat om näthat och vikthån. Om hur en manager i Los Angeles, där Molly bor, sa att hon borde söka upp en personlig tränare. 

– Det är många som smyger in träningstips. De tror att jag är missnöjd bara för att jag väger några kilo mer, berättade Molly för Aftonbladet då.

"Fruktansvärt att se"

 I en intervju med Aftonbladet berättar Molly nu om vad som blev den stora vändningen när hon kommit till USA.

– Jag åkte dit för att satsa på karriären, jag trodde att alla stjärnor levde på ett visst sätt där. Men det luftslottet raserades snabbt. Vi var hemma hos Chris Brown på en fest och det var bara fruktansvärt att se. Folk var höga och låg och åmade sig och han själv var totalt speedad på droger. Jag tänkte: är det hit jag vill? Till det här livet med höga främlingar som festar hemma hos mig? Så jag började fundera, vad är det viktiga?, säger Molly till Aftonbladet.

Kommentera (6)
Kopiera länk
Dela