- Foto: Variety

Stjärnan avbröt kaosintervju efter hån från programledarna

Intervjun som får alla att skruva på sig.


Modellen och skådespelaren Cara Delevingne var med om en riktigt obekväm intervju som till och med fick tv-tittarna där hemma att skruva på sig. Inför pressturnén av hennes nya film "Paper Towns" gjorde hon en live-intervju via satellit med morgonprogrammet "Good Day Sacramento", en intervju som redan från början var genant rapporterar Variety.


Bildkälla: Dailyedge

Programledarna började med att välkomna "Carla" till programmet och hela intervjun var därefter en smärtsamt och pinsam katastrof.


Bildkälla: Vogue

Programledarna frågade henne om hon läst boken inför filmen eller om hon var för "upptagen för att hinna med att läsa alls" – en kommentar som fick Cara att sarkastiskt svara: "Nej, jag har inte läst boken eller ens manuset. Jag bara improviserade."


Ooops.

Intervjun blev bara värre efter det då programledarna insinuerade att hon verkade irriterad och att hon kanske borde "gå och ta en tupplur och dricka en red bull". Varpå Caras respons var det här ansiktet.


Bildkälla: Buzzfeed/God day Sacramento

Det hela slutade med att intervjun avbröts abrupt från Caras håll och programledarna fortsatte efter det att prata om vilket dåligt humör hon var på och att hon "tjänar fem miljoner dollar för sex veckors jobb" samt kunde ha lite mer "umph" när hon pratade med dem.

Cara twittrade senare ut på kvällen:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".