Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Stjärnan avbröt kaosintervju efter hån från programledarna

- 30/07/2015, 08:15

Variety

Intervjun som får alla att skruva på sig.

Modellen och skådespelaren Cara Delevingne var med om en riktigt obekväm intervju som till och med fick tv-tittarna där hemma att skruva på sig. Inför pressturnén av hennes nya film "Paper Towns" gjorde hon en live-intervju via satellit med morgonprogrammet "Good Day Sacramento", en intervju som redan från början var genant rapporterar Variety.


Bildkälla: Dailyedge

Programledarna började med att välkomna "Carla" till programmet och hela intervjun var därefter en smärtsamt och pinsam katastrof.


Bildkälla: Vogue

Programledarna frågade henne om hon läst boken inför filmen eller om hon var för "upptagen för att hinna med att läsa alls" – en kommentar som fick Cara att sarkastiskt svara: "Nej, jag har inte läst boken eller ens manuset. Jag bara improviserade."


Ooops.

Intervjun blev bara värre efter det då programledarna insinuerade att hon verkade irriterad och att hon kanske borde "gå och ta en tupplur och dricka en red bull". Varpå Caras respons var det här ansiktet.


Bildkälla: Buzzfeed/God day Sacramento

Det hela slutade med att intervjun avbröts abrupt från Caras håll och programledarna fortsatte efter det att prata om vilket dåligt humör hon var på och att hon "tjänar fem miljoner dollar för sex veckors jobb" samt kunde ha lite mer "umph" när hon pratade med dem.

Cara twittrade senare ut på kvällen: