1 av 8
Den norska storbloggaren avslöjar nu sanningen bakom sina selfies.
2 av 8
Den norska storbloggaren avslöjar nu sanningen bakom sina selfies. - Foto: http://sophieelise.blogg.no, https://www.instagram.com/sophieeliseblogg/. Bilden är ett montage.
Den här bilden la Sophie ut på sin blogg för att visa hur hon ser ut när hon står som vanligt.
3 av 8
Den här bilden la Sophie ut på sin blogg för att visa hur hon ser ut när hon står som vanligt. - Foto: http://sophieelise.blogg.no/
På sin Instagram visar Sophie en selfie där hon posar så att magen ska se smalare ut.
4 av 8
På sin Instagram visar Sophie en selfie där hon posar så att magen ska se smalare ut. - Foto: https://www.instagram.com/sophieeliseblogg/
Sophie bjuder sina Instagramföljare på en hel del selfies.
5 av 8
Sophie bjuder sina Instagramföljare på en hel del selfies. - Foto: https://www.instagram.com/sophieeliseblogg/
Hur hon ser ut på riktigt avslöjar hon i bloggen.
6 av 8
Hur hon ser ut på riktigt avslöjar hon i bloggen. - Foto: https://www.instagram.com/sophieeliseblogg/
Sophie berättar i bloggen att det krävs rätt pose, filter, vinkel och en hel del selfies innan hon lägger ut en selfie.
7 av 8
Sophie berättar i bloggen att det krävs rätt pose, filter, vinkel och en hel del selfies innan hon lägger ut en selfie. - Foto: https://www.instagram.com/sophieeliseblogg/
I sin blogg visar Sophie bland annat hur hon såg ut när hon tog den här selfien.
8 av 8
I sin blogg visar Sophie bland annat hur hon såg ut när hon tog den här selfien. - Foto: https://www.instagram.com/sophieeliseblogg/

Supermodellen Sophie Elise avslöjar hur hon får till den perfekta bilden

I sin blogg och på Instagram visar storbloggaren upp en putig rumpa, thigh gap och en djupare klyfta. Nu avslöjar hon sanningen bakom bilderna.


Den norska storbloggaren Sophie Elise Isachsen har nu avslöjat för sina läsare att hon visar upp en annan sida av sig själv i bloggen och på Instagram, där hon har över 250 000 följare.

Så här ser Sophie ut efter att hon har kört filter och "rätt" pose.

I helgen bjöd Sophie på ett gäng bilder som visar hur hon ser ut före och efter en hel del fix och hur annorlunda bilderna blir när hon gör en annan pose. I sin blogg visar Sophie bland annat hur hon fuskar fram ett thigh gap, en större klyfta, putigare rumpa och smalare mage.

Så här ser Sophie ut på sin Instagram.

– Jag ska använda mig själv som exempel och skämma ut mig lite, skriver hon i inlägget med rubriken "Sanningen bakom den perfekta bilden".

Så här ser Sophies "färdiga" selfie ut. Men i bloggen avslöjar hon hur det egentligen kan se ut.

Sophie utan smink – och med smink.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KG Hammar romandebuterar

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

1 timme sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

3 timmar sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?