Då har du chansen!
1 av 2
Då har du chansen! - Foto: TT BILD
Kanske får du gå barfota?
2 av 2
Kanske får du gå barfota? - Foto: TT BILD

Drömmen för dig som vill träffa Ernst – söker hus till inspelning

Om du har ett hus som behöver fixas till är drömmen ett steg närmare.


På Facebook gick Ernst Kirchsteiger ut med information om att hans älskade (och hatade) program "Sommar med Ernst" söker hus.

"Vi söker byggnader med hög potential men som på något sätt blivit försummade. Det kan vara allt från helt vanliga torp med vita knutar till spektakulära industribyggnader, kanske en gammal övergiven skola. Det viktiga är att byggnaderna är inspirerande och har potential att genomgå en stor förvandling" står det att läsa i Facebook-statusen.

Så har du ett hus som behöver putsas till? Ansök då och samtidigt få chansen att mysa med Ernst!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Drömmer du om att träffa ernst?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Årets museum ligger i Göteborg

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

2 timmar sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

2 timmar sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.