Iwar Wiklander, Robert Gustafsson, Jens Hultéˆn, Mia Skäringer samt regissören Felix Herngren.
1 av 3
Iwar Wiklander, Robert Gustafsson, Jens Hultéˆn, Mia Skäringer samt regissören Felix Herngren. - Foto: Leif R Jansson / TT
"Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann" är nominerad för en Oscar i kategorin makeup och hår. Där tävlar filmen mot "Mad Max: Fury Road" och “The Revenant.”
2 av 3
"Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann" är nominerad för en Oscar i kategorin makeup och hår. Där tävlar filmen mot "Mad Max: Fury Road" och “The Revenant.” - Foto: Leif R Jansson / TT
"Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann" är den film som dragit in mest pengar i Sverige – någonsin. Filmen har cashat in över 420 miljoner kronor.
3 av 3
"Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann" är den film som dragit in mest pengar i Sverige – någonsin. Filmen har cashat in över 420 miljoner kronor. - Foto: Leif R Jansson / TT

Så blir nya "Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann"

Uppföljaren till "Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann" lär inte göra någon besviken.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Nu avslöjar filmtidningen Variety vad uppföljaren till Felix Herngrens supersuccé "Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann" kommer att bjuda på.

Uppföljaren kommer att regisseras av Felix och Måns Herngren, och i rollerna ser vi i vanlig ordning Robert Gustafsson som den 100-åriga mannen Allan Karlsson.

Den nya filmen tar vid den där den första slutade. Allan och hans kompisar befinner sig på Bali, och under resan på väg hem till Sverige hinner han vara med om en hel del.


Bland annat jagas Allan av CIA-agenter, en skuldindrivare och en VD för ett läskföretag i södra Sverige, skriver Variety.

Filmen kommer att spelas in under sommaren i Indonesien, Moskva, Berlin och Sverige. Beräknad premiär är juldagen, skriver Variety vidare.

/
Är du peppad på uppföljaren?
Tack för din röst!