Det är i en stor intervju med Aftonbladet som Laila Bagge talar ut om kärleken till Korosh.
1 av 5
Det är i en stor intervju med Aftonbladet som Laila Bagge talar ut om kärleken till Korosh. - Foto: STELLA PICTURES / Robert Eklund
Paret bor nu tillsammans.
2 av 5
Paret bor nu tillsammans. - Foto: STELLA PICTURES / Robert Eklund
Laila Bagge var tidigare gift med Niclas Wahlgren.
3 av 5
Laila Bagge var tidigare gift med Niclas Wahlgren. - Foto: STELLA PICTURES / Robert Eklund
Laila Bagge.
4 av 5
Laila Bagge. - Foto: STELLA PICTURES / Robert Eklund
Laila Bagge.
5 av 5
Laila Bagge. - Foto: Stella Pictures / Sigge Klemetz

Nu talar Laila Bagge ut om åldersskillnaden till kärleken Korosh

– Han valde inte mig för att gå in i rampljuset – utan för den jag är, säger Laila Bagge i en intervju med Aftonbladet.


Det är i en stor intervju med Aftonbladet som Laila Bagge, 43, berättar om förhållandet till kärleken Korosh Kananian, 25. För bara några dagar sedan stod det klart att paret nu har flyttat ihop.

För Aftonbladet berättar hon att det var av respekt för Korosh som paret höll sig undan rampljuset i början.

– Han valde inte direkt mig för att gå in i rampljuset utan för den jag är. I en perfekt värld hade man jobbat och sedan inte varit så offentlig, säger hon till Aftonbladet.

"Jag förberedde honom på det"

Efter skilsmässan från Niclas Wahlgren och att Lailas förhållande med Korosh blev officiellt så lät inte tidningarnas skriverier vänta på sig.

– Det visste jag att det skulle bli. Jag förberedde honom på det. Jag tror inte att han förstod varför folk skulle bry sig, men det gjorde han sedan. 1: jag är offentlig. 2: åldersskillnaden 3: jag gick igenom en skilsmässa strax innan, säger Laila.

"Det kan ta slut för att någon dör"

Om åldersskillnaden till Korosh så har Laila onekligen svar på tal.

– Det spelar ingen roll hur gammal den jag är tillsammans med är, det kan ta slut om 10 år med nån som är 50, eller om en dag. Det kan ta slut för att någon dör. Man vet inte var man är om två eller fem år utan får leva i nuet, säger Laila till Aftonbladet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.