Drake – i princip helt perfekt.
Drake – i princip helt perfekt.

​8 saker helt perfekta killar gör

Svara på sms, dricka öl och ha legat runt – Nyheter24:s Quetzala Blanco listar 8 saker som perfekta män gör.


1. De luktar gott
De behöver inte lukta en parfymavdelning. Lukten deo, hårvax, kebab och Fernet kan vara lika nice den. Det är ett stort plus om de har duschat efter Palmemordet.

2. De svarar på sms – i år
Regeln är att nej, man behöver inte svara på sms som inte innehåller en fråga på en vecka. Men det är riktigt fuckboi att inte svara på ett viktigt (ett viktigt sms kan vara: när ses vi? saknar du mig? vad gör du?) sms på åtta timmar.

3. De äger minst ett par mjukisbyxor
För det finns inget sexigare än män i mjukisbyxor.
Bildkälla: Stella Pictures.

4. De har något intresse
De kan vara intresserad av vad som helst. Fotboll, frimärken, andra världskriget, porr eller miljön. Men finns det något osexigare än killar som bara lallar med utan att brinna för något?!

5. De är trevliga
Det låter så lätt men det här är otroligt svårt för många. Här snackar vi inte att de måste strö rosblad i hallen när du kommer över. Snarare att inte skälla ut taxichaufförer eller servispersonal för att impa på dig. Det är det värsta som finns – en stor jävla varningsflagga.

6. De gillar öl
Perfekta män gillar iskall öl. PS. Ja, man kan vara nykterist och det är kanon! Det finns alkoholfri öl. Skitgod är den.

7. De är inte otrogna
Och med otrogen menar jag: de följer någon annan tjej på Snapchat, har tilltalat en annan tjej de senaste 5 åren, har haft ögonkontakt med någon...Okej, jag driver – men det är hett med killar som kan hålla k*ken i styr.

8. De har legat runt
Det finns tyvärr både killar och tjejer som blir avskräckta av att någon har "lite bagage" eller har legat med halva stan. Jag kan inte tänka mig något bättre än någon som har varit runt – de har ju övat jättemycket?

/
Man
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!